fbpx

Arabisch voor kinderen

Het beste Arabisch leerprogramma voor kinderen. Arabisch lessen, videos, liedjes, boeken en spelletjes voor kinderen. Het is heel makkelijk om te leren Arabisch voor kinderen met DinoLingo.

dino-xxs img_dinos

Hoe te beginnen?

Bekijk een monster les dinolingo app phone

Leer Arabisch wanneer en waar dan ook

Leer Arabisch op je telefoon, tablet of smart TV.

Inschrijven

Arabisch voor kinderen

DinoLingo is ´s werelds grootste taal leer programma voor kinderen. free-sample_video

Arabisch Lessen

Kinderen beginnen met leren Arabisch zodra ze onze lessen Arabisch vol met tekenfilms, verassingen en herhalingen gaan bekijken. Leren Arabisch voor kinderen is makkelijk met DinoLingo´s bekroonde Arabisch lessen.

3-games.fw

Arabisch Spelletjes

Arabisch spelletjes voor kinderen bevat een verscheidenheid aan spellen zoals memory, klik en zeg, woordenwiel en quizzen. De spelletjes zijn strategisch geplaatst achter elke Arabisch les om het leerproces Arabisch van het kind te meten. Online Arabisch spellen zijn vaak aanbevolen door experts wanneer ze een Arabisch taal onderwijzen.

2-songs.fw

Arabisch Kinderliedjes

Arabisch taaltraining voor kinderen bevat tien populaire Arabisch kinderliedjes van Arabisch , en elk lied wordt gepresenteerd in een kleurrijke video.

culture-book

Arabisch Verhalen

Arabisch verhalen voor kinderen bevat fabeltjes, legendes, volksverhalen, klassieke en populaire verhalen van over de hele wereld.

vocab-book

Arabisch Audioboeken

Arabisch bibliotheekboek heeft over 100 Arabisch audioboeken voor kinderen met beide “lees mee” en “vertaal naar Engels” eigenschappen, zodat kinderen naar deze boeken kunnen luisteren in zowel Arabisch en Engels.

8-storybooks

Arabisch Boeken

Arabisch bibliotheekboek heeft hondereden Arabisch boeken voor kinderen zoals wereldse klassiekers, korte verhalen, sprookjes en basis plaatjesboeken voor zowel de beginnende als de gevorderde Arabisch taal cursisten.

4-flashcards

Arabisch Flitskaarten

Arabisch taal flitskaarten bevatten dieren, kleuren, nummers, voertuigen, natuur, kleding en meer.

Inschrijven

Wat ouders zeggen

testimonial2

Heidi B.

Makkelijk leren Ik vond de lessen van Dino Lingo hartverwarmend en boeiend. Mijn kinderen hielden van de dinosaurus en waren zo trots op de woorden die ze hadden geleerd. De animatie was heel schattig en alles was goed te volgen. testimonial1

Paula C.

Snelle resultaten Ik kon niet geloven hoe snel mijn kinderen en ikzelf overigens ook een nieuwe taal oppikten! Ze begonnen de nieuwe woorden seconden nadat ze ze op het scherm hadden gehoord en gezien te herhalen.

Arabisch voor scholen en leraren

Arabisch voor kinderen is een geweldige tool voor leraren om in hun klaslokalen te gebruiken. De makkelijk te volgen les plannen, quizzen, werkbladen en dagelijkse rapportages zijn ideaal voor peuterspeelzalen, basisscholen en middelbare scholen.