fbpx

Arabiska för barn

Det bästa Arabiska undervisningsprogrammet för barn. Arabiska lektioner, filmer, sånger, böcker och spel för barn. Det är mycket enkelt för barn Arabiska att lära sig med DinoLingo.

dino-xxs img_dinos

Hur kommer man igång?

Se en exempellektion dinolingo app phone

Lär dig Arabiska när som helst, var som helst

Lär dig Arabiska på telefonen, surfplattan eller smart-TV:n.

Bli Medlem

Arabiska för barn

DinoLingo är världens största språkundervisningsprogram för barn. free-sample_video

Arabiska Lektioner

Barnen börjar lära sig Arabiska direkt när de ser våra Arabiska lektioner, som är fyllda med tecknade filmer, överraskningar och upprepningar. Det är lätt att lära sig Arabiska med DinoLingos prisbelönta Arabiska lektioner.

3-games.fw

Arabiska Spel

Arabiska spel för barn inkluderar olika spel såsom komihågspel, klicka-och-berätta, snurrande hjul med glosor och frågesporter. Spelen är strategiskt utplacerade efter varje Arabiska lektion för att mäta barnets Arabiska inlärningsprocess. Onlinespel Arabiska rekommenderas ofta av experter vid Arabiska språkundervisning.

2-songs.fw

Arabiska Barnsånger

Arabiska språkkurser för barn inkluderar tio populära Arabiska barnsånger från Arabiska, och varje sång presenteras i en färggrann video.

culture-book

Arabiska Sagor

Arabiska sagor för barn, såsom fabler, sägner, folksägner, klassiska och populära sagor från världens alla hörn.

vocab-book

Arabiska Ljudböcker

Arabiska biblioteket har även över 100 Arabiska ljudböcker för barn, både med funktionen “läs med” och “översätt till engelska”, så att barnen kan lyssna på böckerna både på Arabiska och engelska.

8-storybooks

Arabiska Böcker

Arabiska biblioteket har hundratals Arabiska böcker för barn, såsom världsberömda klassiker, noveller, sagor och enkla bilderböcker för både nybörjare och avancerade studenter av Arabiska.

4-flashcards

Arabiska Bildkort

Arabiska språkiga bildkort inkluderar djur, färger, siffror, fordon, natur, kläder och mycket mer.

Bli Medlem

Så här säger föräldrarna

testimonial2

Heidi B.

Lätt att lära sig Jag tycker att lektionerna från Dino Lingo är hjärtevärmande och engagerande. Mina barn älskade dinosaurierna och blev så stolta över orden de lärde sig. Animationerna var väldigt söta och allting var lätt att följa. testimonial1

Paula C.

Snabba resultat Jag förbluffades över hur snabbt mina barn (och jag själv för den delen) började lära sig ett nytt språk! De upprepade nya ord bara några sekunder efter att ha hört och sett dem på skärmen.

Arabiska För skolor och lärare

Arabiska för barn är ett fantastiskt verktyg för lärare att använda i klassrummen. Undervisningsplanen är lätt att följa och frågelekarna, arbetsbladen och de dagliga rapporterna passar perfekt för förskolan, lågstadiet och mellanstadiet.