fbpx

Armeniska för barn

Det bästa Armeniska undervisningsprogrammet för barn. Armeniska lektioner, filmer, sånger, böcker och spel för barn. Det är mycket enkelt för barn Armeniska att lära sig med DinoLingo.

dino-xxs img_dinos

Hur kommer man igång?

Se en exempellektion dinolingo app phone

Lär dig Armeniska när som helst, var som helst

Lär dig Armeniska på telefonen, surfplattan eller smart-TV:n.

Bli Medlem

Armeniska för barn

DinoLingo är världens största språkundervisningsprogram för barn. free-sample_video

Armeniska Lektioner

Barnen börjar lära sig Armeniska direkt när de ser våra Armeniska lektioner, som är fyllda med tecknade filmer, överraskningar och upprepningar. Det är lätt att lära sig Armeniska med DinoLingos prisbelönta Armeniska lektioner.

3-games.fw

Armeniska Spel

Armeniska spel för barn inkluderar olika spel såsom komihågspel, klicka-och-berätta, snurrande hjul med glosor och frågesporter. Spelen är strategiskt utplacerade efter varje Armeniska lektion för att mäta barnets Armeniska inlärningsprocess. Onlinespel Armeniska rekommenderas ofta av experter vid Armeniska språkundervisning.

culture-book

Armeniska Sagor

Armeniska sagor för barn, såsom fabler, sägner, folksägner, klassiska och populära sagor från världens alla hörn. Tryck bara på play-knappen och ta del av barnsagor på flytande Armeniska.

vocab-book

Armeniska Ljudböcker

Utöver det har vårt Armeniska bibliotek över 100 Armeniska ljudböcker för barn, både med funktionerna “läs med” och “översätt till engelska”, så att barnen kan lyssna på böckerna både på Armeniska och engelska.

8-storybooks

Armeniska Böcker

Våra barnböcker på Armeniska är en utmärkt resurs för barn som lär sig Armeniska. Vi har hundratals böcker på Armeniska, såsom världsberömda klassiker, noveller, sagor och enkla bilderböcker för både nybörjare och avancerade studenter av Armeniska.

4-flashcards

Armeniska Bildkort

Vår “pappers”-avdelning innehåller 18 Armeniska arbetsblad, med siffror, färger och mycket mer. Den innehåller även en utskrivningsbar ordbok med bilder på djur, målarbok, aktivitetsbok, utskrivningsbart framstegsschema med rapport, en flagga från Armeniska och många fler roliga aktiviteter för hela familjen.

Bli Medlem

Så här säger föräldrarna

testimonial2

Heidi B.

Lätt att lära sig Jag tycker att lektionerna från Dino Lingo är hjärtevärmande och engagerande. Mina barn älskade dinosaurierna och blev så stolta över orden de lärde sig. Animationerna var väldigt söta och allting var lätt att följa. testimonial1

Paula C.

Snabba resultat Jag förbluffades över hur snabbt mina barn (och jag själv för den delen) började lära sig ett nytt språk! De upprepade nya ord bara några sekunder efter att ha hört och sett dem på skärmen.

Armeniska För skolor och lärare

DinoLingo Armeniska program används både i hemmet och skolan. Armeniska för barn är ett utmärkt verktyg för lärare att använda i klassrummen. Undervisningsplanen är lätt att följa och frågelekarna, arbetsbladen och de dagliga rapporterna passar perfekt för förskolan, lågstadiet och mellanstadiet.