fbpx

Kantonees voor kinderen

Het beste Kantonees leerprogramma voor kinderen. Kantonees lessen, videos, liedjes, boeken en spelletjes voor kinderen. Het is heel makkelijk om te leren Kantonees voor kinderen met DinoLingo.

dino-xxs img_dinos

Hoe te beginnen?

Bekijk een monster les dinolingo app phone

Leer Kantonees wanneer en waar dan ook

Leer Kantonees op je telefoon, tablet of smart TV.

Inschrijven

Kantonees voor kinderen

DinoLingo is ´s werelds grootste taal leer programma voor kinderen. free-sample_video

Kantonees Lessen

Kinderen beginnen met leren Kantonees zodra ze onze lessen Kantonees vol met tekenfilms, verassingen en herhalingen gaan bekijken. Leren Kantonees voor kinderen is makkelijk met DinoLingo´s bekroonde Kantonees lessen.

3-games.fw

Kantonees Spelletjes

Kantonees spelletjes voor kinderen bevat een verscheidenheid aan spellen zoals memory, klik en zeg, woordenwiel en quizzen. De spelletjes zijn strategisch geplaatst achter elke Kantonees les om het leerproces Kantonees van het kind te meten. Online Kantonees spellen zijn vaak aanbevolen door experts wanneer ze een Kantonees taal onderwijzen.

culture-book

Kantonees Verhalen

Kantonees verhalen voor kinderen bevat fabels, legendes, volksverhalen, klassieke en populaire verhalen van over de hele wereld. Je hoeft alleen maar op play te drukken en geniet van het kijken naar kinderverhlaen in de inheemse Kantonees taal.

vocab-book

Kantonees Audioboeken

Daar bovenop heeft onze Kantonees bibliotheekboek over 100 Kantonees audioboeken voor kinderen met beide “lees mee” en “vertaal naar Engels” eigenschappen, zodat kinderen naar deze boeken kunnen luisteren in zowel Kantonees en Engels.

8-storybooks

Kantonees Boeken

Onze kinderen´s Kantonees bibliotheekboek is een geweldig middel voor kinder educatie.We hebben hondereden Kantonees boeken voor kinderen zoals wereldse klassiekers, korte verhalen, sprookjes en basis plaatjesboeken voor zowel de beginnende als de gevorderde Kantonees taal cursisten.

4-flashcards

Kantonees Flitskaarten

Onze “Print” sectie bevat 18 Kantonees werkbladen van nummers tot kleuren en nog veel meer. Het bevat ook een afdrukbaar dierenplaatjes woordenboek, kleurboek, activiteitenboek, afdrukbare vooruitgangs tabellen en rapporten, een vlag van Kantonees en meer leuke familieactiviteiten.

Inschrijven

Wat ouders zeggen

testimonial2

Heidi B.

Makkelijk leren Ik vond de lessen van Dino Lingo hartverwarmend en boeiend. Mijn kinderen hielden van de dinosaurus en waren zo trots op de woorden die ze hadden geleerd. De animatie was heel schattig en alles was goed te volgen. testimonial1

Paula C.

Snelle resultaten Ik kon niet geloven hoe snel mijn kinderen en ikzelf overigens ook een nieuwe taal oppikten! Ze begonnen de nieuwe woorden seconden nadat ze ze op het scherm hadden gehoord en gezien te herhalen.

Kantonees voor scholen en leraren

DinoLingo Kantonees programma wordt zowel thuis als op scholen gebruikt. Kantonees voor kinderen is een geweldige tool voor leraren om in hun klaslokalen te gebruiken. De makkelijk te volgen les plannen, quizzen, werkbladen en dagelijkse rapportages zijn ideaal voor peuterspeelzalen, basisscholen en middelbare scholen.