fbpx

Kantonesiska för barn

Det bästa Kantonesiska undervisningsprogrammet för barn. Kantonesiska lektioner, filmer, sånger, böcker och spel för barn. Det är mycket enkelt för barn Kantonesiska att lära sig med DinoLingo.

dino-xxs img_dinos

Hur kommer man igång?

Se en exempellektion dinolingo app phone

Lär dig Kantonesiska när som helst, var som helst

Lär dig Kantonesiska på telefonen, surfplattan eller smart-TV:n.

Bli Medlem

Kantonesiska för barn

DinoLingo är världens största språkundervisningsprogram för barn. free-sample_video

Kantonesiska Lektioner

Barnen börjar lära sig Kantonesiska direkt när de ser våra Kantonesiska lektioner, som är fyllda med tecknade filmer, överraskningar och upprepningar. Det är lätt att lära sig Kantonesiska med DinoLingos prisbelönta Kantonesiska lektioner.

3-games.fw

Kantonesiska Spel

Kantonesiska spel för barn inkluderar olika spel såsom komihågspel, klicka-och-berätta, snurrande hjul med glosor och frågesporter. Spelen är strategiskt utplacerade efter varje Kantonesiska lektion för att mäta barnets Kantonesiska inlärningsprocess. Onlinespel Kantonesiska rekommenderas ofta av experter vid Kantonesiska språkundervisning.

culture-book

Kantonesiska Sagor

Kantonesiska sagor för barn, såsom fabler, sägner, folksägner, klassiska och populära sagor från världens alla hörn. Tryck bara på play-knappen och ta del av barnsagor på flytande Kantonesiska.

vocab-book

Kantonesiska Ljudböcker

Utöver det har vårt Kantonesiska bibliotek över 100 Kantonesiska ljudböcker för barn, både med funktionerna “läs med” och “översätt till engelska”, så att barnen kan lyssna på böckerna både på Kantonesiska och engelska.

8-storybooks

Kantonesiska Böcker

Våra barnböcker på Kantonesiska är en utmärkt resurs för barn som lär sig Kantonesiska. Vi har hundratals böcker på Kantonesiska, såsom världsberömda klassiker, noveller, sagor och enkla bilderböcker för både nybörjare och avancerade studenter av Kantonesiska.

4-flashcards

Kantonesiska Bildkort

Vår “pappers”-avdelning innehåller 18 Kantonesiska arbetsblad, med siffror, färger och mycket mer. Den innehåller även en utskrivningsbar ordbok med bilder på djur, målarbok, aktivitetsbok, utskrivningsbart framstegsschema med rapport, en flagga från Kantonesiska och många fler roliga aktiviteter för hela familjen.

Bli Medlem

Så här säger föräldrarna

testimonial2

Heidi B.

Lätt att lära sig Jag tycker att lektionerna från Dino Lingo är hjärtevärmande och engagerande. Mina barn älskade dinosaurierna och blev så stolta över orden de lärde sig. Animationerna var väldigt söta och allting var lätt att följa. testimonial1

Paula C.

Snabba resultat Jag förbluffades över hur snabbt mina barn (och jag själv för den delen) började lära sig ett nytt språk! De upprepade nya ord bara några sekunder efter att ha hört och sett dem på skärmen.

Kantonesiska För skolor och lärare

DinoLingo Kantonesiska program används både i hemmet och skolan. Kantonesiska för barn är ett utmärkt verktyg för lärare att använda i klassrummen. Undervisningsplanen är lätt att följa och frågelekarna, arbetsbladen och de dagliga rapporterna passar perfekt för förskolan, lågstadiet och mellanstadiet.