fbpx

Chinees voor kinderen

Het beste Chinees leerprogramma voor kinderen. Chinees lessen, videos, liedjes, boeken en spelletjes voor kinderen. Het is heel makkelijk om te leren Chinees voor kinderen met DinoLingo.

dino-xxs img_dinos

Hoe te beginnen?

Bekijk een monster les dinolingo app phone

Leer Chinees wanneer en waar dan ook

Leer Chinees op je telefoon, tablet of smart TV.

Inschrijven

Chinees voor kinderen

DinoLingo is ´s werelds grootste taal leer programma voor kinderen. free-sample_video

Chinees Lessen

Kinderen beginnen met leren Chinees zodra ze onze lessen Chinees vol met tekenfilms, verassingen en herhalingen gaan bekijken. Leren Chinees voor kinderen is makkelijk met DinoLingo´s bekroonde Chinees lessen.

3-games.fw

Chinees Spelletjes

Chinees spelletjes voor kinderen bevat een verscheidenheid aan spellen zoals memory, klik en zeg, woordenwiel en quizzen. De spelletjes zijn strategisch geplaatst achter elke Chinees les om het leerproces Chinees van het kind te meten. Online Chinees spellen zijn vaak aanbevolen door experts wanneer ze een Chinees taal onderwijzen.

2-songs.fw

Chinees Kinderliedjes

Chinees taaltraining voor kinderen bevat tien populaire Chinees kinderliedjes van Chinees , en elk lied wordt gepresenteerd in een kleurrijke video.

culture-book

Chinees Verhalen

Chinees verhalen voor kinderen bevat fabeltjes, legendes, volksverhalen, klassieke en populaire verhalen van over de hele wereld.

vocab-book

Chinees Audioboeken

Chinees bibliotheekboek heeft over 100 Chinees audioboeken voor kinderen met beide “lees mee” en “vertaal naar Engels” eigenschappen, zodat kinderen naar deze boeken kunnen luisteren in zowel Chinees en Engels.

8-storybooks

Chinees Boeken

Chinees bibliotheekboek heeft hondereden Chinees boeken voor kinderen zoals wereldse klassiekers, korte verhalen, sprookjes en basis plaatjesboeken voor zowel de beginnende als de gevorderde Chinees taal cursisten.

4-flashcards

Chinees Flitskaarten

Chinees taal flitskaarten bevatten dieren, kleuren, nummers, voertuigen, natuur, kleding en meer.

Inschrijven

Wat ouders zeggen

testimonial2

Heidi B.

Makkelijk leren Ik vond de lessen van Dino Lingo hartverwarmend en boeiend. Mijn kinderen hielden van de dinosaurus en waren zo trots op de woorden die ze hadden geleerd. De animatie was heel schattig en alles was goed te volgen. testimonial1

Paula C.

Snelle resultaten Ik kon niet geloven hoe snel mijn kinderen en ikzelf overigens ook een nieuwe taal oppikten! Ze begonnen de nieuwe woorden seconden nadat ze ze op het scherm hadden gehoord en gezien te herhalen.

Chinees voor scholen en leraren

Chinees voor kinderen is een geweldige tool voor leraren om in hun klaslokalen te gebruiken. De makkelijk te volgen les plannen, quizzen, werkbladen en dagelijkse rapportages zijn ideaal voor peuterspeelzalen, basisscholen en middelbare scholen.