fbpx

Kinesiska för barn

Det bästa Kinesiska undervisningsprogrammet för barn. Kinesiska lektioner, filmer, sånger, böcker och spel för barn. Det är mycket enkelt för barn Kinesiska att lära sig med DinoLingo.

dino-xxs img_dinos

Hur kommer man igång?

Se en exempellektion dinolingo app phone

Lär dig Kinesiska när som helst, var som helst

Lär dig Kinesiska på telefonen, surfplattan eller smart-TV:n.

Bli Medlem

Kinesiska för barn

DinoLingo är världens största språkundervisningsprogram för barn. free-sample_video

Kinesiska Lektioner

Barnen börjar lära sig Kinesiska direkt när de ser våra Kinesiska lektioner, som är fyllda med tecknade filmer, överraskningar och upprepningar. Det är lätt att lära sig Kinesiska med DinoLingos prisbelönta Kinesiska lektioner.

3-games.fw

Kinesiska Spel

Kinesiska spel för barn inkluderar olika spel såsom komihågspel, klicka-och-berätta, snurrande hjul med glosor och frågesporter. Spelen är strategiskt utplacerade efter varje Kinesiska lektion för att mäta barnets Kinesiska inlärningsprocess. Onlinespel Kinesiska rekommenderas ofta av experter vid Kinesiska språkundervisning.

2-songs.fw

Kinesiska Barnsånger

Kinesiska språkkurser för barn inkluderar tio populära Kinesiska barnsånger från Kinesiska, och varje sång presenteras i en färggrann video.

culture-book

Kinesiska Sagor

Kinesiska sagor för barn, såsom fabler, sägner, folksägner, klassiska och populära sagor från världens alla hörn.

vocab-book

Kinesiska Ljudböcker

Kinesiska biblioteket har även över 100 Kinesiska ljudböcker för barn, både med funktionen “läs med” och “översätt till engelska”, så att barnen kan lyssna på böckerna både på Kinesiska och engelska.

8-storybooks

Kinesiska Böcker

Kinesiska biblioteket har hundratals Kinesiska böcker för barn, såsom världsberömda klassiker, noveller, sagor och enkla bilderböcker för både nybörjare och avancerade studenter av Kinesiska.

4-flashcards

Kinesiska Bildkort

Kinesiska språkiga bildkort inkluderar djur, färger, siffror, fordon, natur, kläder och mycket mer.

Bli Medlem

Så här säger föräldrarna

testimonial2

Heidi B.

Lätt att lära sig Jag tycker att lektionerna från Dino Lingo är hjärtevärmande och engagerande. Mina barn älskade dinosaurierna och blev så stolta över orden de lärde sig. Animationerna var väldigt söta och allting var lätt att följa. testimonial1

Paula C.

Snabba resultat Jag förbluffades över hur snabbt mina barn (och jag själv för den delen) började lära sig ett nytt språk! De upprepade nya ord bara några sekunder efter att ha hört och sett dem på skärmen.

Kinesiska För skolor och lärare

Kinesiska för barn är ett fantastiskt verktyg för lärare att använda i klassrummen. Undervisningsplanen är lätt att följa och frågelekarna, arbetsbladen och de dagliga rapporterna passar perfekt för förskolan, lågstadiet och mellanstadiet.