fbpx

Creools voor kinderen

Het beste Creools leerprogramma voor kinderen. Creools lessen, videos, liedjes, boeken en spelletjes voor kinderen. Het is heel makkelijk om te leren Creools voor kinderen met DinoLingo.

dino-xxs img_dinos

Hoe te beginnen?

Bekijk een monster les dinolingo app phone

Leer Creools wanneer en waar dan ook

Leer Creools op je telefoon, tablet of smart TV.

Inschrijven

Creools voor kinderen

DinoLingo is ´s werelds grootste taal leer programma voor kinderen. free-sample_video

Creools Lessen

Kinderen beginnen met leren Creools zodra ze onze lessen Creools vol met tekenfilms, verassingen en herhalingen gaan bekijken. Leren Creools voor kinderen is makkelijk met DinoLingo´s bekroonde Creools lessen.

3-games.fw

Creools Spelletjes

Creools spelletjes voor kinderen bevat een verscheidenheid aan spellen zoals memory, klik en zeg, woordenwiel en quizzen. De spelletjes zijn strategisch geplaatst achter elke Creools les om het leerproces Creools van het kind te meten. Online Creools spellen zijn vaak aanbevolen door experts wanneer ze een Creools taal onderwijzen.

culture-book

Creools Verhalen

Creools verhalen voor kinderen bevat fabels, legendes, volksverhalen, klassieke en populaire verhalen van over de hele wereld. Je hoeft alleen maar op play te drukken en geniet van het kijken naar kinderverhlaen in de inheemse Creools taal.

vocab-book

Creools Audioboeken

Daar bovenop heeft onze Creools bibliotheekboek over 100 Creools audioboeken voor kinderen met beide “lees mee” en “vertaal naar Engels” eigenschappen, zodat kinderen naar deze boeken kunnen luisteren in zowel Creools en Engels.

8-storybooks

Creools Boeken

Onze kinderen´s Creools bibliotheekboek is een geweldig middel voor kinder educatie.We hebben hondereden Creools boeken voor kinderen zoals wereldse klassiekers, korte verhalen, sprookjes en basis plaatjesboeken voor zowel de beginnende als de gevorderde Creools taal cursisten.

4-flashcards

Creools Flitskaarten

Onze “Print” sectie bevat 18 Creools werkbladen van nummers tot kleuren en nog veel meer. Het bevat ook een afdrukbaar dierenplaatjes woordenboek, kleurboek, activiteitenboek, afdrukbare vooruitgangs tabellen en rapporten, een vlag van Creools en meer leuke familieactiviteiten.

Inschrijven

Wat ouders zeggen

testimonial2

Heidi B.

Makkelijk leren Ik vond de lessen van Dino Lingo hartverwarmend en boeiend. Mijn kinderen hielden van de dinosaurus en waren zo trots op de woorden die ze hadden geleerd. De animatie was heel schattig en alles was goed te volgen. testimonial1

Paula C.

Snelle resultaten Ik kon niet geloven hoe snel mijn kinderen en ikzelf overigens ook een nieuwe taal oppikten! Ze begonnen de nieuwe woorden seconden nadat ze ze op het scherm hadden gehoord en gezien te herhalen.

Creools voor scholen en leraren

DinoLingo Creools programma wordt zowel thuis als op scholen gebruikt. Creools voor kinderen is een geweldige tool voor leraren om in hun klaslokalen te gebruiken. De makkelijk te volgen les plannen, quizzen, werkbladen en dagelijkse rapportages zijn ideaal voor peuterspeelzalen, basisscholen en middelbare scholen.