fbpx

Kreolspråk för barn

Det bästa Kreolspråk undervisningsprogrammet för barn. Kreolspråk lektioner, filmer, sånger, böcker och spel för barn. Det är mycket enkelt för barn Kreolspråk att lära sig med DinoLingo.

dino-xxs img_dinos

Hur kommer man igång?

Se en exempellektion dinolingo app phone

Lär dig Kreolspråk när som helst, var som helst

Lär dig Kreolspråk på telefonen, surfplattan eller smart-TV:n.

Bli Medlem

Kreolspråk för barn

DinoLingo är världens största språkundervisningsprogram för barn. free-sample_video

Kreolspråk Lektioner

Barnen börjar lära sig Kreolspråk direkt när de ser våra Kreolspråk lektioner, som är fyllda med tecknade filmer, överraskningar och upprepningar. Det är lätt att lära sig Kreolspråk med DinoLingos prisbelönta Kreolspråk lektioner.

3-games.fw

Kreolspråk Spel

Kreolspråk spel för barn inkluderar olika spel såsom komihågspel, klicka-och-berätta, snurrande hjul med glosor och frågesporter. Spelen är strategiskt utplacerade efter varje Kreolspråk lektion för att mäta barnets Kreolspråk inlärningsprocess. Onlinespel Kreolspråk rekommenderas ofta av experter vid Kreolspråk språkundervisning.

culture-book

Kreolspråk Sagor

Kreolspråk sagor för barn, såsom fabler, sägner, folksägner, klassiska och populära sagor från världens alla hörn. Tryck bara på play-knappen och ta del av barnsagor på flytande Kreolspråk.

vocab-book

Kreolspråk Ljudböcker

Utöver det har vårt Kreolspråk bibliotek över 100 Kreolspråk ljudböcker för barn, både med funktionerna “läs med” och “översätt till engelska”, så att barnen kan lyssna på böckerna både på Kreolspråk och engelska.

8-storybooks

Kreolspråk Böcker

Våra barnböcker på Kreolspråk är en utmärkt resurs för barn som lär sig Kreolspråk. Vi har hundratals böcker på Kreolspråk, såsom världsberömda klassiker, noveller, sagor och enkla bilderböcker för både nybörjare och avancerade studenter av Kreolspråk.

4-flashcards

Kreolspråk Bildkort

Vår “pappers”-avdelning innehåller 18 Kreolspråk arbetsblad, med siffror, färger och mycket mer. Den innehåller även en utskrivningsbar ordbok med bilder på djur, målarbok, aktivitetsbok, utskrivningsbart framstegsschema med rapport, en flagga från Kreolspråk och många fler roliga aktiviteter för hela familjen.

Bli Medlem

Så här säger föräldrarna

testimonial2

Heidi B.

Lätt att lära sig Jag tycker att lektionerna från Dino Lingo är hjärtevärmande och engagerande. Mina barn älskade dinosaurierna och blev så stolta över orden de lärde sig. Animationerna var väldigt söta och allting var lätt att följa. testimonial1

Paula C.

Snabba resultat Jag förbluffades över hur snabbt mina barn (och jag själv för den delen) började lära sig ett nytt språk! De upprepade nya ord bara några sekunder efter att ha hört och sett dem på skärmen.

Kreolspråk För skolor och lärare

DinoLingo Kreolspråk program används både i hemmet och skolan. Kreolspråk för barn är ett utmärkt verktyg för lärare att använda i klassrummen. Undervisningsplanen är lätt att följa och frågelekarna, arbetsbladen och de dagliga rapporterna passar perfekt för förskolan, lågstadiet och mellanstadiet.