fbpx

Kroatiska för barn

Det bästa Kroatiska undervisningsprogrammet för barn. Kroatiska lektioner, filmer, sånger, böcker och spel för barn. Det är mycket enkelt för barn Kroatiska att lära sig med DinoLingo.

dino-xxs img_dinos

Hur kommer man igång?

Se en exempellektion dinolingo app phone

Lär dig Kroatiska när som helst, var som helst

Lär dig Kroatiska på telefonen, surfplattan eller smart-TV:n.

Bli Medlem

Kroatiska för barn

DinoLingo är världens största språkundervisningsprogram för barn. free-sample_video

Kroatiska Lektioner

Barnen börjar lära sig Kroatiska direkt när de ser våra Kroatiska lektioner, som är fyllda med tecknade filmer, överraskningar och upprepningar. Det är lätt att lära sig Kroatiska med DinoLingos prisbelönta Kroatiska lektioner.

3-games.fw

Kroatiska Spel

Kroatiska spel för barn inkluderar olika spel såsom komihågspel, klicka-och-berätta, snurrande hjul med glosor och frågesporter. Spelen är strategiskt utplacerade efter varje Kroatiska lektion för att mäta barnets Kroatiska inlärningsprocess. Onlinespel Kroatiska rekommenderas ofta av experter vid Kroatiska språkundervisning.

culture-book

Kroatiska Sagor

Kroatiska sagor för barn, såsom fabler, sägner, folksägner, klassiska och populära sagor från världens alla hörn. Tryck bara på play-knappen och ta del av barnsagor på flytande Kroatiska.

vocab-book

Kroatiska Ljudböcker

Utöver det har vårt Kroatiska bibliotek över 100 Kroatiska ljudböcker för barn, både med funktionerna “läs med” och “översätt till engelska”, så att barnen kan lyssna på böckerna både på Kroatiska och engelska.

8-storybooks

Kroatiska Böcker

Våra barnböcker på Kroatiska är en utmärkt resurs för barn som lär sig Kroatiska. Vi har hundratals böcker på Kroatiska, såsom världsberömda klassiker, noveller, sagor och enkla bilderböcker för både nybörjare och avancerade studenter av Kroatiska.

4-flashcards

Kroatiska Bildkort

Vår “pappers”-avdelning innehåller 18 Kroatiska arbetsblad, med siffror, färger och mycket mer. Den innehåller även en utskrivningsbar ordbok med bilder på djur, målarbok, aktivitetsbok, utskrivningsbart framstegsschema med rapport, en flagga från Kroatiska och många fler roliga aktiviteter för hela familjen.

Bli Medlem

Så här säger föräldrarna

testimonial2

Heidi B.

Lätt att lära sig Jag tycker att lektionerna från Dino Lingo är hjärtevärmande och engagerande. Mina barn älskade dinosaurierna och blev så stolta över orden de lärde sig. Animationerna var väldigt söta och allting var lätt att följa. testimonial1

Paula C.

Snabba resultat Jag förbluffades över hur snabbt mina barn (och jag själv för den delen) började lära sig ett nytt språk! De upprepade nya ord bara några sekunder efter att ha hört och sett dem på skärmen.

Kroatiska För skolor och lärare

DinoLingo Kroatiska program används både i hemmet och skolan. Kroatiska för barn är ett utmärkt verktyg för lärare att använda i klassrummen. Undervisningsplanen är lätt att följa och frågelekarna, arbetsbladen och de dagliga rapporterna passar perfekt för förskolan, lågstadiet och mellanstadiet.