fbpx

Holländska för barn

Det bästa Holländska undervisningsprogrammet för barn. Holländska lektioner, filmer, sånger, böcker och spel för barn. Det är mycket enkelt för barn Holländska att lära sig med DinoLingo.

dino-xxs img_dinos

Hur kommer man igång?

Se en exempellektion dinolingo app phone

Lär dig Holländska när som helst, var som helst

Lär dig Holländska på telefonen, surfplattan eller smart-TV:n.

Bli Medlem

Holländska för barn

DinoLingo är världens största språkundervisningsprogram för barn. free-sample_video

Holländska Lektioner

Barnen börjar lära sig Holländska direkt när de ser våra Holländska lektioner, som är fyllda med tecknade filmer, överraskningar och upprepningar. Det är lätt att lära sig Holländska med DinoLingos prisbelönta Holländska lektioner.

3-games.fw

Holländska Spel

Holländska spel för barn inkluderar olika spel såsom komihågspel, klicka-och-berätta, snurrande hjul med glosor och frågesporter. Spelen är strategiskt utplacerade efter varje Holländska lektion för att mäta barnets Holländska inlärningsprocess. Onlinespel Holländska rekommenderas ofta av experter vid Holländska språkundervisning.

2-songs.fw

Holländska Barnsånger

Holländska språkkurser för barn inkluderar tio populära Holländska barnsånger från Holländska, och varje sång presenteras i en färggrann video.

culture-book

Holländska Sagor

Holländska sagor för barn, såsom fabler, sägner, folksägner, klassiska och populära sagor från världens alla hörn.

vocab-book

Holländska Ljudböcker

Holländska biblioteket har även över 100 Holländska ljudböcker för barn, både med funktionen “läs med” och “översätt till engelska”, så att barnen kan lyssna på böckerna både på Holländska och engelska.

8-storybooks

Holländska Böcker

Holländska biblioteket har hundratals Holländska böcker för barn, såsom världsberömda klassiker, noveller, sagor och enkla bilderböcker för både nybörjare och avancerade studenter av Holländska.

4-flashcards

Holländska Bildkort

Holländska språkiga bildkort inkluderar djur, färger, siffror, fordon, natur, kläder och mycket mer.

Bli Medlem

Så här säger föräldrarna

testimonial2

Heidi B.

Lätt att lära sig Jag tycker att lektionerna från Dino Lingo är hjärtevärmande och engagerande. Mina barn älskade dinosaurierna och blev så stolta över orden de lärde sig. Animationerna var väldigt söta och allting var lätt att följa. testimonial1

Paula C.

Snabba resultat Jag förbluffades över hur snabbt mina barn (och jag själv för den delen) började lära sig ett nytt språk! De upprepade nya ord bara några sekunder efter att ha hört och sett dem på skärmen.

Holländska För skolor och lärare

Holländska för barn är ett fantastiskt verktyg för lärare att använda i klassrummen. Undervisningsplanen är lätt att följa och frågelekarna, arbetsbladen och de dagliga rapporterna passar perfekt för förskolan, lågstadiet och mellanstadiet.