fbpx

Engelska för barn

Det bästa Engelska undervisningsprogrammet för barn. Engelska lektioner, filmer, sånger, böcker och spel för barn. Det är mycket enkelt för barn Engelska att lära sig med DinoLingo.

dino-xxs img_dinos

Hur kommer man igång?

Se en exempellektion dinolingo app phone

Lär dig Engelska när som helst, var som helst

Lär dig Engelska på telefonen, surfplattan eller smart-TV:n.

Bli Medlem

Engelska för barn

DinoLingo är världens största språkundervisningsprogram för barn. free-sample_video

Engelska Lektioner

Barnen börjar lära sig Engelska direkt när de ser våra Engelska lektioner, som är fyllda med tecknade filmer, överraskningar och upprepningar. Det är lätt att lära sig Engelska med DinoLingos prisbelönta Engelska lektioner.

3-games.fw

Engelska Spel

Engelska spel för barn inkluderar olika spel såsom komihågspel, klicka-och-berätta, snurrande hjul med glosor och frågesporter. Spelen är strategiskt utplacerade efter varje Engelska lektion för att mäta barnets Engelska inlärningsprocess. Onlinespel Engelska rekommenderas ofta av experter vid Engelska språkundervisning.

2-songs.fw

Engelska Barnsånger

Engelska språkkurser för barn inkluderar tio populära Engelska barnsånger från Engelska, och varje sång presenteras i en färggrann video.

culture-book

Engelska Sagor

Engelska sagor för barn, såsom fabler, sägner, folksägner, klassiska och populära sagor från världens alla hörn.

vocab-book

Engelska Ljudböcker

Engelska biblioteket har även över 100 Engelska ljudböcker för barn, både med funktionen “läs med” och “översätt till engelska”, så att barnen kan lyssna på böckerna både på Engelska och engelska.

8-storybooks

Engelska Böcker

Engelska biblioteket har hundratals Engelska böcker för barn, såsom världsberömda klassiker, noveller, sagor och enkla bilderböcker för både nybörjare och avancerade studenter av Engelska.

4-flashcards

Engelska Bildkort

Engelska språkiga bildkort inkluderar djur, färger, siffror, fordon, natur, kläder och mycket mer.

Bli Medlem

Så här säger föräldrarna

testimonial2

Heidi B.

Lätt att lära sig Jag tycker att lektionerna från Dino Lingo är hjärtevärmande och engagerande. Mina barn älskade dinosaurierna och blev så stolta över orden de lärde sig. Animationerna var väldigt söta och allting var lätt att följa. testimonial1

Paula C.

Snabba resultat Jag förbluffades över hur snabbt mina barn (och jag själv för den delen) började lära sig ett nytt språk! De upprepade nya ord bara några sekunder efter att ha hört och sett dem på skärmen.

Engelska För skolor och lärare

Engelska för barn är ett fantastiskt verktyg för lärare att använda i klassrummen. Undervisningsplanen är lätt att följa och frågelekarna, arbetsbladen och de dagliga rapporterna passar perfekt för förskolan, lågstadiet och mellanstadiet.