fbpx

Portugisiska för barn

Det bästa Portugisiska undervisningsprogrammet för barn. Portugisiska lektioner, filmer, sånger, böcker och spel för barn. Det är mycket enkelt för barn Portugisiska att lära sig med DinoLingo.

dino-xxs img_dinos

Hur kommer man igång?

Se en exempellektion dinolingo app phone

Lär dig Portugisiska när som helst, var som helst

Lär dig Portugisiska på telefonen, surfplattan eller smart-TV:n.

Bli Medlem

Portugisiska för barn

DinoLingo är världens största språkundervisningsprogram för barn. free-sample_video

Portugisiska Lektioner

Barnen börjar lära sig Portugisiska direkt när de ser våra Portugisiska lektioner, som är fyllda med tecknade filmer, överraskningar och upprepningar. Det är lätt att lära sig Portugisiska med DinoLingos prisbelönta Portugisiska lektioner.

3-games.fw

Portugisiska Spel

Portugisiska spel för barn inkluderar olika spel såsom komihågspel, klicka-och-berätta, snurrande hjul med glosor och frågesporter. Spelen är strategiskt utplacerade efter varje Portugisiska lektion för att mäta barnets Portugisiska inlärningsprocess. Onlinespel Portugisiska rekommenderas ofta av experter vid Portugisiska språkundervisning.

2-songs.fw

Portugisiska Barnsånger

Portugisiska språkkurser för barn inkluderar tio populära Portugisiska barnsånger från Portugisiska, och varje sång presenteras i en färggrann video.

culture-book

Portugisiska Sagor

Portugisiska sagor för barn, såsom fabler, sägner, folksägner, klassiska och populära sagor från världens alla hörn.

vocab-book

Portugisiska Ljudböcker

Portugisiska biblioteket har även över 100 Portugisiska ljudböcker för barn, både med funktionen “läs med” och “översätt till engelska”, så att barnen kan lyssna på böckerna både på Portugisiska och engelska.

8-storybooks

Portugisiska Böcker

Portugisiska biblioteket har hundratals Portugisiska böcker för barn, såsom världsberömda klassiker, noveller, sagor och enkla bilderböcker för både nybörjare och avancerade studenter av Portugisiska.

4-flashcards

Portugisiska Bildkort

Portugisiska språkiga bildkort inkluderar djur, färger, siffror, fordon, natur, kläder och mycket mer.

Bli Medlem

Så här säger föräldrarna

testimonial2

Heidi B.

Lätt att lära sig Jag tycker att lektionerna från Dino Lingo är hjärtevärmande och engagerande. Mina barn älskade dinosaurierna och blev så stolta över orden de lärde sig. Animationerna var väldigt söta och allting var lätt att följa. testimonial1

Paula C.

Snabba resultat Jag förbluffades över hur snabbt mina barn (och jag själv för den delen) började lära sig ett nytt språk! De upprepade nya ord bara några sekunder efter att ha hört och sett dem på skärmen.

Portugisiska För skolor och lärare

Portugisiska för barn är ett fantastiskt verktyg för lärare att använda i klassrummen. Undervisningsplanen är lätt att följa och frågelekarna, arbetsbladen och de dagliga rapporterna passar perfekt för förskolan, lågstadiet och mellanstadiet.