fbpx

Franska för barn

Det bästa Franska undervisningsprogrammet för barn. Franska lektioner, filmer, sånger, böcker och spel för barn. Det är mycket enkelt för barn Franska att lära sig med DinoLingo.

dino-xxs img_dinos

Hur kommer man igång?

Se en exempellektion dinolingo app phone

Lär dig Franska när som helst, var som helst

Lär dig Franska på telefonen, surfplattan eller smart-TV:n.

Bli Medlem

Franska för barn

DinoLingo är världens största språkundervisningsprogram för barn. free-sample_video

Franska Lektioner

Barnen börjar lära sig Franska direkt när de ser våra Franska lektioner, som är fyllda med tecknade filmer, överraskningar och upprepningar. Det är lätt att lära sig Franska med DinoLingos prisbelönta Franska lektioner.

3-games.fw

Franska Spel

Franska spel för barn inkluderar olika spel såsom komihågspel, klicka-och-berätta, snurrande hjul med glosor och frågesporter. Spelen är strategiskt utplacerade efter varje Franska lektion för att mäta barnets Franska inlärningsprocess. Onlinespel Franska rekommenderas ofta av experter vid Franska språkundervisning.

2-songs.fw

Franska Barnsånger

Franska språkkurser för barn inkluderar tio populära Franska barnsånger från Franska, och varje sång presenteras i en färggrann video.

culture-book

Franska Sagor

Franska sagor för barn, såsom fabler, sägner, folksägner, klassiska och populära sagor från världens alla hörn.

vocab-book

Franska Ljudböcker

Franska biblioteket har även över 100 Franska ljudböcker för barn, både med funktionen “läs med” och “översätt till engelska”, så att barnen kan lyssna på böckerna både på Franska och engelska.

8-storybooks

Franska Böcker

Franska biblioteket har hundratals Franska böcker för barn, såsom världsberömda klassiker, noveller, sagor och enkla bilderböcker för både nybörjare och avancerade studenter av Franska.

4-flashcards

Franska Bildkort

Franska språkiga bildkort inkluderar djur, färger, siffror, fordon, natur, kläder och mycket mer.

Bli Medlem

Så här säger föräldrarna

testimonial2

Heidi B.

Lätt att lära sig Jag tycker att lektionerna från Dino Lingo är hjärtevärmande och engagerande. Mina barn älskade dinosaurierna och blev så stolta över orden de lärde sig. Animationerna var väldigt söta och allting var lätt att följa. testimonial1

Paula C.

Snabba resultat Jag förbluffades över hur snabbt mina barn (och jag själv för den delen) började lära sig ett nytt språk! De upprepade nya ord bara några sekunder efter att ha hört och sett dem på skärmen.

Franska För skolor och lärare

Franska för barn är ett fantastiskt verktyg för lärare att använda i klassrummen. Undervisningsplanen är lätt att följa och frågelekarna, arbetsbladen och de dagliga rapporterna passar perfekt för förskolan, lågstadiet och mellanstadiet.