fbpx

Tyska för barn

Det bästa Tyska undervisningsprogrammet för barn. Tyska lektioner, filmer, sånger, böcker och spel för barn. Det är mycket enkelt för barn Tyska att lära sig med DinoLingo.

dino-xxs img_dinos

Hur kommer man igång?

Se en exempellektion dinolingo app phone

Lär dig Tyska när som helst, var som helst

Lär dig Tyska på telefonen, surfplattan eller smart-TV:n.

Bli Medlem

Tyska för barn

DinoLingo är världens största språkundervisningsprogram för barn. free-sample_video

Tyska Lektioner

Barnen börjar lära sig Tyska direkt när de ser våra Tyska lektioner, som är fyllda med tecknade filmer, överraskningar och upprepningar. Det är lätt att lära sig Tyska med DinoLingos prisbelönta Tyska lektioner.

3-games.fw

Tyska Spel

Tyska spel för barn inkluderar olika spel såsom komihågspel, klicka-och-berätta, snurrande hjul med glosor och frågesporter. Spelen är strategiskt utplacerade efter varje Tyska lektion för att mäta barnets Tyska inlärningsprocess. Onlinespel Tyska rekommenderas ofta av experter vid Tyska språkundervisning.

2-songs.fw

Tyska Barnsånger

Tyska språkkurser för barn inkluderar tio populära Tyska barnsånger från Tyska, och varje sång presenteras i en färggrann video.

culture-book

Tyska Sagor

Tyska sagor för barn, såsom fabler, sägner, folksägner, klassiska och populära sagor från världens alla hörn.

vocab-book

Tyska Ljudböcker

Tyska biblioteket har även över 100 Tyska ljudböcker för barn, både med funktionen “läs med” och “översätt till engelska”, så att barnen kan lyssna på böckerna både på Tyska och engelska.

8-storybooks

Tyska Böcker

Tyska biblioteket har hundratals Tyska böcker för barn, såsom världsberömda klassiker, noveller, sagor och enkla bilderböcker för både nybörjare och avancerade studenter av Tyska.

4-flashcards

Tyska Bildkort

Tyska språkiga bildkort inkluderar djur, färger, siffror, fordon, natur, kläder och mycket mer.

Bli Medlem

Så här säger föräldrarna

testimonial2

Heidi B.

Lätt att lära sig Jag tycker att lektionerna från Dino Lingo är hjärtevärmande och engagerande. Mina barn älskade dinosaurierna och blev så stolta över orden de lärde sig. Animationerna var väldigt söta och allting var lätt att följa. testimonial1

Paula C.

Snabba resultat Jag förbluffades över hur snabbt mina barn (och jag själv för den delen) började lära sig ett nytt språk! De upprepade nya ord bara några sekunder efter att ha hört och sett dem på skärmen.

Tyska För skolor och lärare

Tyska för barn är ett fantastiskt verktyg för lärare att använda i klassrummen. Undervisningsplanen är lätt att följa och frågelekarna, arbetsbladen och de dagliga rapporterna passar perfekt för förskolan, lågstadiet och mellanstadiet.