fbpx

Grekiska för barn

Det bästa Grekiska undervisningsprogrammet för barn. Grekiska lektioner, filmer, sånger, böcker och spel för barn. Det är mycket enkelt för barn Grekiska att lära sig med DinoLingo.

dino-xxs img_dinos

Hur kommer man igång?

Se en exempellektion dinolingo app phone

Lär dig Grekiska när som helst, var som helst

Lär dig Grekiska på telefonen, surfplattan eller smart-TV:n.

Bli Medlem

Grekiska för barn

DinoLingo är världens största språkundervisningsprogram för barn. free-sample_video

Grekiska Lektioner

Barnen börjar lära sig Grekiska direkt när de ser våra Grekiska lektioner, som är fyllda med tecknade filmer, överraskningar och upprepningar. Det är lätt att lära sig Grekiska med DinoLingos prisbelönta Grekiska lektioner.

3-games.fw

Grekiska Spel

Grekiska spel för barn inkluderar olika spel såsom komihågspel, klicka-och-berätta, snurrande hjul med glosor och frågesporter. Spelen är strategiskt utplacerade efter varje Grekiska lektion för att mäta barnets Grekiska inlärningsprocess. Onlinespel Grekiska rekommenderas ofta av experter vid Grekiska språkundervisning.

2-songs.fw

Grekiska Barnsånger

Grekiska språkkurser för barn inkluderar tio populära Grekiska barnsånger från Grekiska, och varje sång presenteras i en färggrann video.

culture-book

Grekiska Sagor

Grekiska sagor för barn, såsom fabler, sägner, folksägner, klassiska och populära sagor från världens alla hörn.

vocab-book

Grekiska Ljudböcker

Grekiska biblioteket har även över 100 Grekiska ljudböcker för barn, både med funktionen “läs med” och “översätt till engelska”, så att barnen kan lyssna på böckerna både på Grekiska och engelska.

8-storybooks

Grekiska Böcker

Grekiska biblioteket har hundratals Grekiska böcker för barn, såsom världsberömda klassiker, noveller, sagor och enkla bilderböcker för både nybörjare och avancerade studenter av Grekiska.

4-flashcards

Grekiska Bildkort

Grekiska språkiga bildkort inkluderar djur, färger, siffror, fordon, natur, kläder och mycket mer.

Bli Medlem

Så här säger föräldrarna

testimonial2

Heidi B.

Lätt att lära sig Jag tycker att lektionerna från Dino Lingo är hjärtevärmande och engagerande. Mina barn älskade dinosaurierna och blev så stolta över orden de lärde sig. Animationerna var väldigt söta och allting var lätt att följa. testimonial1

Paula C.

Snabba resultat Jag förbluffades över hur snabbt mina barn (och jag själv för den delen) började lära sig ett nytt språk! De upprepade nya ord bara några sekunder efter att ha hört och sett dem på skärmen.

Grekiska För skolor och lärare

Grekiska för barn är ett fantastiskt verktyg för lärare att använda i klassrummen. Undervisningsplanen är lätt att följa och frågelekarna, arbetsbladen och de dagliga rapporterna passar perfekt för förskolan, lågstadiet och mellanstadiet.