fbpx

Hebreiska för barn

Det bästa Hebreiska undervisningsprogrammet för barn. Hebreiska lektioner, filmer, sånger, böcker och spel för barn. Det är mycket enkelt för barn Hebreiska att lära sig med DinoLingo.

dino-xxs img_dinos

Hur kommer man igång?

Se en exempellektion dinolingo app phone

Lär dig Hebreiska när som helst, var som helst

Lär dig Hebreiska på telefonen, surfplattan eller smart-TV:n.

Bli Medlem

Hebreiska för barn

DinoLingo är världens största språkundervisningsprogram för barn. free-sample_video

Hebreiska Lektioner

Barnen börjar lära sig Hebreiska direkt när de ser våra Hebreiska lektioner, som är fyllda med tecknade filmer, överraskningar och upprepningar. Det är lätt att lära sig Hebreiska med DinoLingos prisbelönta Hebreiska lektioner.

3-games.fw

Hebreiska Spel

Hebreiska spel för barn inkluderar olika spel såsom komihågspel, klicka-och-berätta, snurrande hjul med glosor och frågesporter. Spelen är strategiskt utplacerade efter varje Hebreiska lektion för att mäta barnets Hebreiska inlärningsprocess. Onlinespel Hebreiska rekommenderas ofta av experter vid Hebreiska språkundervisning.

culture-book

Hebreiska Sagor

Hebreiska sagor för barn, såsom fabler, sägner, folksägner, klassiska och populära sagor från världens alla hörn. Tryck bara på play-knappen och ta del av barnsagor på flytande Hebreiska.

vocab-book

Hebreiska Ljudböcker

Utöver det har vårt Hebreiska bibliotek över 100 Hebreiska ljudböcker för barn, både med funktionerna “läs med” och “översätt till engelska”, så att barnen kan lyssna på böckerna både på Hebreiska och engelska.

8-storybooks

Hebreiska Böcker

Våra barnböcker på Hebreiska är en utmärkt resurs för barn som lär sig Hebreiska. Vi har hundratals böcker på Hebreiska, såsom världsberömda klassiker, noveller, sagor och enkla bilderböcker för både nybörjare och avancerade studenter av Hebreiska.

4-flashcards

Hebreiska Bildkort

Vår “pappers”-avdelning innehåller 18 Hebreiska arbetsblad, med siffror, färger och mycket mer. Den innehåller även en utskrivningsbar ordbok med bilder på djur, målarbok, aktivitetsbok, utskrivningsbart framstegsschema med rapport, en flagga från Hebreiska och många fler roliga aktiviteter för hela familjen.

Bli Medlem

Så här säger föräldrarna

testimonial2

Heidi B.

Lätt att lära sig Jag tycker att lektionerna från Dino Lingo är hjärtevärmande och engagerande. Mina barn älskade dinosaurierna och blev så stolta över orden de lärde sig. Animationerna var väldigt söta och allting var lätt att följa. testimonial1

Paula C.

Snabba resultat Jag förbluffades över hur snabbt mina barn (och jag själv för den delen) började lära sig ett nytt språk! De upprepade nya ord bara några sekunder efter att ha hört och sett dem på skärmen.

Hebreiska För skolor och lärare

DinoLingo Hebreiska program används både i hemmet och skolan. Hebreiska för barn är ett utmärkt verktyg för lärare att använda i klassrummen. Undervisningsplanen är lätt att följa och frågelekarna, arbetsbladen och de dagliga rapporterna passar perfekt för förskolan, lågstadiet och mellanstadiet.