fbpx

Hindi för barn

Det bästa Hindi undervisningsprogrammet för barn. Hindi lektioner, filmer, sånger, böcker och spel för barn. Det är mycket enkelt för barn Hindi att lära sig med DinoLingo.

dino-xxs img_dinos

Hur kommer man igång?

Se en exempellektion dinolingo app phone

Lär dig Hindi när som helst, var som helst

Lär dig Hindi på telefonen, surfplattan eller smart-TV:n.

Bli Medlem

Hindi för barn

DinoLingo är världens största språkundervisningsprogram för barn. free-sample_video

Hindi Lektioner

Barnen börjar lära sig Hindi direkt när de ser våra Hindi lektioner, som är fyllda med tecknade filmer, överraskningar och upprepningar. Det är lätt att lära sig Hindi med DinoLingos prisbelönta Hindi lektioner.

3-games.fw

Hindi Spel

Hindi spel för barn inkluderar olika spel såsom komihågspel, klicka-och-berätta, snurrande hjul med glosor och frågesporter. Spelen är strategiskt utplacerade efter varje Hindi lektion för att mäta barnets Hindi inlärningsprocess. Onlinespel Hindi rekommenderas ofta av experter vid Hindi språkundervisning.

culture-book

Hindi Sagor

Hindi sagor för barn, såsom fabler, sägner, folksägner, klassiska och populära sagor från världens alla hörn. Tryck bara på play-knappen och ta del av barnsagor på flytande Hindi.

vocab-book

Hindi Ljudböcker

Utöver det har vårt Hindi bibliotek över 100 Hindi ljudböcker för barn, både med funktionerna “läs med” och “översätt till engelska”, så att barnen kan lyssna på böckerna både på Hindi och engelska.

8-storybooks

Hindi Böcker

Våra barnböcker på Hindi är en utmärkt resurs för barn som lär sig Hindi. Vi har hundratals böcker på Hindi, såsom världsberömda klassiker, noveller, sagor och enkla bilderböcker för både nybörjare och avancerade studenter av Hindi.

4-flashcards

Hindi Bildkort

Vår “pappers”-avdelning innehåller 18 Hindi arbetsblad, med siffror, färger och mycket mer. Den innehåller även en utskrivningsbar ordbok med bilder på djur, målarbok, aktivitetsbok, utskrivningsbart framstegsschema med rapport, en flagga från Hindi och många fler roliga aktiviteter för hela familjen.

Bli Medlem

Så här säger föräldrarna

testimonial2

Heidi B.

Lätt att lära sig Jag tycker att lektionerna från Dino Lingo är hjärtevärmande och engagerande. Mina barn älskade dinosaurierna och blev så stolta över orden de lärde sig. Animationerna var väldigt söta och allting var lätt att följa. testimonial1

Paula C.

Snabba resultat Jag förbluffades över hur snabbt mina barn (och jag själv för den delen) började lära sig ett nytt språk! De upprepade nya ord bara några sekunder efter att ha hört och sett dem på skärmen.

Hindi För skolor och lärare

DinoLingo Hindi program används både i hemmet och skolan. Hindi för barn är ett utmärkt verktyg för lärare att använda i klassrummen. Undervisningsplanen är lätt att följa och frågelekarna, arbetsbladen och de dagliga rapporterna passar perfekt för förskolan, lågstadiet och mellanstadiet.