fbpx

Hongaars voor kinderen

Het beste Hongaars leerprogramma voor kinderen. Hongaars lessen, videos, liedjes, boeken en spelletjes voor kinderen. Het is heel makkelijk om te leren Hongaars voor kinderen met DinoLingo.

dino-xxs img_dinos

Hoe te beginnen?

Bekijk een monster les dinolingo app phone

Leer Hongaars wanneer en waar dan ook

Leer Hongaars op je telefoon, tablet of smart TV.

Inschrijven

Hongaars voor kinderen

DinoLingo is ´s werelds grootste taal leer programma voor kinderen. free-sample_video

Hongaars Lessen

Kinderen beginnen met leren Hongaars zodra ze onze lessen Hongaars vol met tekenfilms, verassingen en herhalingen gaan bekijken. Leren Hongaars voor kinderen is makkelijk met DinoLingo´s bekroonde Hongaars lessen.

3-games.fw

Hongaars Spelletjes

Hongaars spelletjes voor kinderen bevat een verscheidenheid aan spellen zoals memory, klik en zeg, woordenwiel en quizzen. De spelletjes zijn strategisch geplaatst achter elke Hongaars les om het leerproces Hongaars van het kind te meten. Online Hongaars spellen zijn vaak aanbevolen door experts wanneer ze een Hongaars taal onderwijzen.

2-songs.fw

Hongaars Kinderliedjes

Hongaars taaltraining voor kinderen bevat tien populaire Hongaars kinderliedjes van Hongaars , en elk lied wordt gepresenteerd in een kleurrijke video.

culture-book

Hongaars Verhalen

Hongaars verhalen voor kinderen bevat fabeltjes, legendes, volksverhalen, klassieke en populaire verhalen van over de hele wereld.

vocab-book

Hongaars Audioboeken

Hongaars bibliotheekboek heeft over 100 Hongaars audioboeken voor kinderen met beide “lees mee” en “vertaal naar Engels” eigenschappen, zodat kinderen naar deze boeken kunnen luisteren in zowel Hongaars en Engels.

8-storybooks

Hongaars Boeken

Hongaars bibliotheekboek heeft hondereden Hongaars boeken voor kinderen zoals wereldse klassiekers, korte verhalen, sprookjes en basis plaatjesboeken voor zowel de beginnende als de gevorderde Hongaars taal cursisten.

4-flashcards

Hongaars Flitskaarten

Hongaars taal flitskaarten bevatten dieren, kleuren, nummers, voertuigen, natuur, kleding en meer.

Inschrijven

Wat ouders zeggen

testimonial2

Heidi B.

Makkelijk leren Ik vond de lessen van Dino Lingo hartverwarmend en boeiend. Mijn kinderen hielden van de dinosaurus en waren zo trots op de woorden die ze hadden geleerd. De animatie was heel schattig en alles was goed te volgen. testimonial1

Paula C.

Snelle resultaten Ik kon niet geloven hoe snel mijn kinderen en ikzelf overigens ook een nieuwe taal oppikten! Ze begonnen de nieuwe woorden seconden nadat ze ze op het scherm hadden gehoord en gezien te herhalen.

Hongaars voor scholen en leraren

Hongaars voor kinderen is een geweldige tool voor leraren om in hun klaslokalen te gebruiken. De makkelijk te volgen les plannen, quizzen, werkbladen en dagelijkse rapportages zijn ideaal voor peuterspeelzalen, basisscholen en middelbare scholen.