fbpx

Ungerska för barn

Det bästa Ungerska undervisningsprogrammet för barn. Ungerska lektioner, filmer, sånger, böcker och spel för barn. Det är mycket enkelt för barn Ungerska att lära sig med DinoLingo.

dino-xxs img_dinos

Hur kommer man igång?

Se en exempellektion dinolingo app phone

Lär dig Ungerska när som helst, var som helst

Lär dig Ungerska på telefonen, surfplattan eller smart-TV:n.

Bli Medlem

Ungerska för barn

DinoLingo är världens största språkundervisningsprogram för barn. free-sample_video

Ungerska Lektioner

Barnen börjar lära sig Ungerska direkt när de ser våra Ungerska lektioner, som är fyllda med tecknade filmer, överraskningar och upprepningar. Det är lätt att lära sig Ungerska med DinoLingos prisbelönta Ungerska lektioner.

3-games.fw

Ungerska Spel

Ungerska spel för barn inkluderar olika spel såsom komihågspel, klicka-och-berätta, snurrande hjul med glosor och frågesporter. Spelen är strategiskt utplacerade efter varje Ungerska lektion för att mäta barnets Ungerska inlärningsprocess. Onlinespel Ungerska rekommenderas ofta av experter vid Ungerska språkundervisning.

2-songs.fw

Ungerska Barnsånger

Ungerska språkkurser för barn inkluderar tio populära Ungerska barnsånger från Ungerska, och varje sång presenteras i en färggrann video.

culture-book

Ungerska Sagor

Ungerska sagor för barn, såsom fabler, sägner, folksägner, klassiska och populära sagor från världens alla hörn.

vocab-book

Ungerska Ljudböcker

Ungerska biblioteket har även över 100 Ungerska ljudböcker för barn, både med funktionen “läs med” och “översätt till engelska”, så att barnen kan lyssna på böckerna både på Ungerska och engelska.

8-storybooks

Ungerska Böcker

Ungerska biblioteket har hundratals Ungerska böcker för barn, såsom världsberömda klassiker, noveller, sagor och enkla bilderböcker för både nybörjare och avancerade studenter av Ungerska.

4-flashcards

Ungerska Bildkort

Ungerska språkiga bildkort inkluderar djur, färger, siffror, fordon, natur, kläder och mycket mer.

Bli Medlem

Så här säger föräldrarna

testimonial2

Heidi B.

Lätt att lära sig Jag tycker att lektionerna från Dino Lingo är hjärtevärmande och engagerande. Mina barn älskade dinosaurierna och blev så stolta över orden de lärde sig. Animationerna var väldigt söta och allting var lätt att följa. testimonial1

Paula C.

Snabba resultat Jag förbluffades över hur snabbt mina barn (och jag själv för den delen) började lära sig ett nytt språk! De upprepade nya ord bara några sekunder efter att ha hört och sett dem på skärmen.

Ungerska För skolor och lärare

Ungerska för barn är ett fantastiskt verktyg för lärare att använda i klassrummen. Undervisningsplanen är lätt att följa och frågelekarna, arbetsbladen och de dagliga rapporterna passar perfekt för förskolan, lågstadiet och mellanstadiet.