fbpx

Italienska för barn

Det bästa Italienska undervisningsprogrammet för barn. Italienska lektioner, filmer, sånger, böcker och spel för barn. Det är mycket enkelt för barn Italienska att lära sig med DinoLingo.

dino-xxs img_dinos

Hur kommer man igång?

Se en exempellektion dinolingo app phone

Lär dig Italienska när som helst, var som helst

Lär dig Italienska på telefonen, surfplattan eller smart-TV:n.

Bli Medlem

Italienska för barn

DinoLingo är världens största språkundervisningsprogram för barn. free-sample_video

Italienska Lektioner

Barnen börjar lära sig Italienska direkt när de ser våra Italienska lektioner, som är fyllda med tecknade filmer, överraskningar och upprepningar. Det är lätt att lära sig Italienska med DinoLingos prisbelönta Italienska lektioner.

3-games.fw

Italienska Spel

Italienska spel för barn inkluderar olika spel såsom komihågspel, klicka-och-berätta, snurrande hjul med glosor och frågesporter. Spelen är strategiskt utplacerade efter varje Italienska lektion för att mäta barnets Italienska inlärningsprocess. Onlinespel Italienska rekommenderas ofta av experter vid Italienska språkundervisning.

2-songs.fw

Italienska Barnsånger

Italienska språkkurser för barn inkluderar tio populära Italienska barnsånger från Italienska, och varje sång presenteras i en färggrann video.

culture-book

Italienska Sagor

Italienska sagor för barn, såsom fabler, sägner, folksägner, klassiska och populära sagor från världens alla hörn.

vocab-book

Italienska Ljudböcker

Italienska biblioteket har även över 100 Italienska ljudböcker för barn, både med funktionen “läs med” och “översätt till engelska”, så att barnen kan lyssna på böckerna både på Italienska och engelska.

8-storybooks

Italienska Böcker

Italienska biblioteket har hundratals Italienska böcker för barn, såsom världsberömda klassiker, noveller, sagor och enkla bilderböcker för både nybörjare och avancerade studenter av Italienska.

4-flashcards

Italienska Bildkort

Italienska språkiga bildkort inkluderar djur, färger, siffror, fordon, natur, kläder och mycket mer.

Bli Medlem

Så här säger föräldrarna

testimonial2

Heidi B.

Lätt att lära sig Jag tycker att lektionerna från Dino Lingo är hjärtevärmande och engagerande. Mina barn älskade dinosaurierna och blev så stolta över orden de lärde sig. Animationerna var väldigt söta och allting var lätt att följa. testimonial1

Paula C.

Snabba resultat Jag förbluffades över hur snabbt mina barn (och jag själv för den delen) började lära sig ett nytt språk! De upprepade nya ord bara några sekunder efter att ha hört och sett dem på skärmen.

Italienska För skolor och lärare

Italienska för barn är ett fantastiskt verktyg för lärare att använda i klassrummen. Undervisningsplanen är lätt att följa och frågelekarna, arbetsbladen och de dagliga rapporterna passar perfekt för förskolan, lågstadiet och mellanstadiet.