fbpx

Japanska för barn

Det bästa Japanska undervisningsprogrammet för barn. Japanska lektioner, filmer, sånger, böcker och spel för barn. Det är mycket enkelt för barn Japanska att lära sig med DinoLingo.

dino-xxs img_dinos

Hur kommer man igång?

Se en exempellektion dinolingo app phone

Lär dig Japanska när som helst, var som helst

Lär dig Japanska på telefonen, surfplattan eller smart-TV:n.

Bli Medlem

Japanska för barn

DinoLingo är världens största språkundervisningsprogram för barn. free-sample_video

Japanska Lektioner

Barnen börjar lära sig Japanska direkt när de ser våra Japanska lektioner, som är fyllda med tecknade filmer, överraskningar och upprepningar. Det är lätt att lära sig Japanska med DinoLingos prisbelönta Japanska lektioner.

3-games.fw

Japanska Spel

Japanska spel för barn inkluderar olika spel såsom komihågspel, klicka-och-berätta, snurrande hjul med glosor och frågesporter. Spelen är strategiskt utplacerade efter varje Japanska lektion för att mäta barnets Japanska inlärningsprocess. Onlinespel Japanska rekommenderas ofta av experter vid Japanska språkundervisning.

2-songs.fw

Japanska Barnsånger

Japanska språkkurser för barn inkluderar tio populära Japanska barnsånger från Japanska, och varje sång presenteras i en färggrann video.

culture-book

Japanska Sagor

Japanska sagor för barn, såsom fabler, sägner, folksägner, klassiska och populära sagor från världens alla hörn.

vocab-book

Japanska Ljudböcker

Japanska biblioteket har även över 100 Japanska ljudböcker för barn, både med funktionen “läs med” och “översätt till engelska”, så att barnen kan lyssna på böckerna både på Japanska och engelska.

8-storybooks

Japanska Böcker

Japanska biblioteket har hundratals Japanska böcker för barn, såsom världsberömda klassiker, noveller, sagor och enkla bilderböcker för både nybörjare och avancerade studenter av Japanska.

4-flashcards

Japanska Bildkort

Japanska språkiga bildkort inkluderar djur, färger, siffror, fordon, natur, kläder och mycket mer.

Bli Medlem

Så här säger föräldrarna

testimonial2

Heidi B.

Lätt att lära sig Jag tycker att lektionerna från Dino Lingo är hjärtevärmande och engagerande. Mina barn älskade dinosaurierna och blev så stolta över orden de lärde sig. Animationerna var väldigt söta och allting var lätt att följa. testimonial1

Paula C.

Snabba resultat Jag förbluffades över hur snabbt mina barn (och jag själv för den delen) började lära sig ett nytt språk! De upprepade nya ord bara några sekunder efter att ha hört och sett dem på skärmen.

Japanska För skolor och lärare

Japanska för barn är ett fantastiskt verktyg för lärare att använda i klassrummen. Undervisningsplanen är lätt att följa och frågelekarna, arbetsbladen och de dagliga rapporterna passar perfekt för förskolan, lågstadiet och mellanstadiet.