fbpx

Koreanska för barn

Det bästa Koreanska undervisningsprogrammet för barn. Koreanska lektioner, filmer, sånger, böcker och spel för barn. Det är mycket enkelt för barn Koreanska att lära sig med DinoLingo.

dino-xxs img_dinos

Hur kommer man igång?

Se en exempellektion dinolingo app phone

Lär dig Koreanska när som helst, var som helst

Lär dig Koreanska på telefonen, surfplattan eller smart-TV:n.

Bli Medlem

Koreanska för barn

DinoLingo är världens största språkundervisningsprogram för barn. free-sample_video

Koreanska Lektioner

Barnen börjar lära sig Koreanska direkt när de ser våra Koreanska lektioner, som är fyllda med tecknade filmer, överraskningar och upprepningar. Det är lätt att lära sig Koreanska med DinoLingos prisbelönta Koreanska lektioner.

3-games.fw

Koreanska Spel

Koreanska spel för barn inkluderar olika spel såsom komihågspel, klicka-och-berätta, snurrande hjul med glosor och frågesporter. Spelen är strategiskt utplacerade efter varje Koreanska lektion för att mäta barnets Koreanska inlärningsprocess. Onlinespel Koreanska rekommenderas ofta av experter vid Koreanska språkundervisning.

2-songs.fw

Koreanska Barnsånger

Koreanska språkkurser för barn inkluderar tio populära Koreanska barnsånger från Koreanska, och varje sång presenteras i en färggrann video.

culture-book

Koreanska Sagor

Koreanska sagor för barn, såsom fabler, sägner, folksägner, klassiska och populära sagor från världens alla hörn.

vocab-book

Koreanska Ljudböcker

Koreanska biblioteket har även över 100 Koreanska ljudböcker för barn, både med funktionen “läs med” och “översätt till engelska”, så att barnen kan lyssna på böckerna både på Koreanska och engelska.

8-storybooks

Koreanska Böcker

Koreanska biblioteket har hundratals Koreanska böcker för barn, såsom världsberömda klassiker, noveller, sagor och enkla bilderböcker för både nybörjare och avancerade studenter av Koreanska.

4-flashcards

Koreanska Bildkort

Koreanska språkiga bildkort inkluderar djur, färger, siffror, fordon, natur, kläder och mycket mer.

Bli Medlem

Så här säger föräldrarna

testimonial2

Heidi B.

Lätt att lära sig Jag tycker att lektionerna från Dino Lingo är hjärtevärmande och engagerande. Mina barn älskade dinosaurierna och blev så stolta över orden de lärde sig. Animationerna var väldigt söta och allting var lätt att följa. testimonial1

Paula C.

Snabba resultat Jag förbluffades över hur snabbt mina barn (och jag själv för den delen) började lära sig ett nytt språk! De upprepade nya ord bara några sekunder efter att ha hört och sett dem på skärmen.

Koreanska För skolor och lärare

Koreanska för barn är ett fantastiskt verktyg för lärare att använda i klassrummen. Undervisningsplanen är lätt att följa och frågelekarna, arbetsbladen och de dagliga rapporterna passar perfekt för förskolan, lågstadiet och mellanstadiet.