fbpx

Maleis voor kinderen

Het beste Maleis leerprogramma voor kinderen. Maleis lessen, videos, liedjes, boeken en spelletjes voor kinderen. Het is heel makkelijk om te leren Maleis voor kinderen met DinoLingo.

dino-xxs img_dinos

Hoe te beginnen?

Bekijk een monster les dinolingo app phone

Leer Maleis wanneer en waar dan ook

Leer Maleis op je telefoon, tablet of smart TV.

Inschrijven

Maleis voor kinderen

DinoLingo is ´s werelds grootste taal leer programma voor kinderen.

free-sample_video

Maleis Lessen

Onze Maleis lessen maken Maleis leren leuk voor kinderen. Kinderen zullen beginnen met het leren van Maleis zodra zij beginnen met het kijken naar Maleis lessen.

3-games.fw

Maleis Spelletjes

Maleis spelletjes voor kinderen bevat een verscheidenheid aan spellen zoals memory, klik en zeg, woordenwiel en quizzen. De spelletjes zijn strategisch geplaatst achter elke Maleis les om het leerproces Maleis van het kind te meten. Online Maleis spellen zijn vaak aanbevolen door experts wanneer ze een Maleis taal onderwijzen.

8-storybooks

Maleis Boeken

Maleis kinderen´s bibliotheekboek is een geweldig middel voor kinderen om te leren of gewoon te oefenen in de Maleis taal. Van beginner tot gevorderd, een grote keus in Maleis boeken voor kinderen zoals wereldwijde klassiekers, korte verhalen, sprookjes en plaatjesboeken.

4-flashcards

Maleis Flitskaarten

Print 150 Maleis flitskaarten voor kinderen in 1 pdf.file. Van dieren tot kleuren tot voertuigen en meer, je kunt gemakkelijk Maleis flitskaarten downloaden en printen op briefformaat of A4 papier. Er zijn 10 flitskaarten per pagina, dus totaal 15 pagina´s. Flitskaarten zijn goed om Maleis te studeren voor kinderen.

Inschrijven

Maleis leervideo´s voor kinderen

Na het herhaaldelijk kijken van Maleis video´s, beginnen de meeste kinderen Maleis zinnen te spreken zoals; Hoe gaat het? Goed, Wat is dit? Dit is, Tot ziens, etc. in de Maleis taal.

Aandacht

De aandacht van het kind wordt getrokken door het gebruik van alle zintuigen met schattige dinosaurussen, kleurrijke tekenfilms en muziek, wetenschappelijk ontworpen en specifiek ontwikkeld om de fundering te leggen voor een buitenlandse taal studie.Gedurende het Dino Lingo programma, Maleis worden leermiddelen en bronnen gepresenteerd op een leeftijdsgeschikte en leuke manier.

Herhaling

Door het ontwerpen van een rijk en aantrekkelijke leeromgeving, zullen kinderen snel starten met het process de taal Maleis te leren. Integrerende herhalingstechniek zal een kind´s vertrouwen en betrokkenheid met elke Maleis activiteit stimuleren. Strategisch geplande tussentijdse herinneringen benutten en activeren geheugenontwikkeling dat kinderen helpt om Maleis te spreken.

Resultaten

Dino Lingo past de totale onderdompelingsmethode toe welke kinderen toestaat zich direct onder te dompelen in het Maleis leerprocess. Door direct hun aandacht te trekken en gebruik te maken van herhaling en quiztechnieken, worden kinderen gestimuleerd en enthousiast om bijna direct Maleis te spreken

responsive-devices-flat
Computers, tablets, telefoons, smart tv´s

Kijk waar en wanneer

Online Maleis lessen, video´s, spelletjes, liedjes, verhalen, boeken, afdrukbare werkbladen, flitskaarten en meer.

Inschrijven call-to-action-egg
WIN BELONINGEN

leren op basis van spelletjes

Het leren van Maleis wordt een leuk avontuur voor kinderen met het beloningssysteem. Kinderen broeden dinosauruseieren uit en verdienen verrassings beloningen bij het voltooien van Maleis lessen, spelletjes en quizzen. Door het benutten van de onbeperkte kracht van kinderen´s verbeelding, Maleis cartoons vermaken terwijl ze leren. Kinderen leren Maleis wanneer ze spelen en leren wanneer ze spreken. Onze Maleis curriculum bevat basis woordenschat in de volgende categorieën; Nummers, Kleuren, Eten, Fruit en Groente, Spullen in huis, Lichaamsdelen, Familie, Kleding, Voertuigen, Natuur, Dieren, Alfabet en Begroetingen in Maleis .

Wat ouders zeggen

testimonial2

Heidi B.

Makkelijk leren Ik vond de lessen van Dino Lingo hartverwarmend en boeiend. Mijn kinderen hielden van de dinosaurus en waren zo trots op de woorden die ze hadden geleerd. De animatie was heel schattig en alles was goed te volgen. testimonial1

Paula C.

Snelle resultaten Ik kon niet geloven hoe snel mijn kinderen en ikzelf overigens ook een nieuwe taal oppikten! Ze begonnen de nieuwe woorden seconden nadat ze ze op het scherm hadden gehoord en gezien te herhalen.

Maleis voor scholen en leraren

DinoLingo Maleis programma wordt zowel thuis als op scholen gebruikt. Maleis voor kinderen is een geweldige tool voor leraren om in hun klaslokalen te gebruiken. De makkelijk te volgen les plannen, quizzen, werkbladen en dagelijkse rapportages zijn ideaal voor peuterspeelzalen, basisscholen en middelbare scholen.

Over Dino Lingo®

Dino Lingo is wereld´s grootste taal leerprogramma in de categorie kinderen met een aanbod van 52 talen. Ontworpen door Dino Lingo Inc.; een in Florida & New York gevestigd educatief technologisch bedrijf. 2010-2019 Alle Rechten Voorbehouden.