fbpx

Polska för barn

Det bästa Polska undervisningsprogrammet för barn. Polska lektioner, filmer, sånger, böcker och spel för barn. Det är mycket enkelt för barn Polska att lära sig med DinoLingo.

dino-xxs img_dinos

Hur kommer man igång?

Se en exempellektion dinolingo app phone

Lär dig Polska när som helst, var som helst

Lär dig Polska på telefonen, surfplattan eller smart-TV:n.

Bli Medlem

Polska för barn

DinoLingo är världens största språkundervisningsprogram för barn. free-sample_video

Polska Lektioner

Barnen börjar lära sig Polska direkt när de ser våra Polska lektioner, som är fyllda med tecknade filmer, överraskningar och upprepningar. Det är lätt att lära sig Polska med DinoLingos prisbelönta Polska lektioner.

3-games.fw

Polska Spel

Polska spel för barn inkluderar olika spel såsom komihågspel, klicka-och-berätta, snurrande hjul med glosor och frågesporter. Spelen är strategiskt utplacerade efter varje Polska lektion för att mäta barnets Polska inlärningsprocess. Onlinespel Polska rekommenderas ofta av experter vid Polska språkundervisning.

2-songs.fw

Polska Barnsånger

Polska språkkurser för barn inkluderar tio populära Polska barnsånger från Polska, och varje sång presenteras i en färggrann video.

culture-book

Polska Sagor

Polska sagor för barn, såsom fabler, sägner, folksägner, klassiska och populära sagor från världens alla hörn.

vocab-book

Polska Ljudböcker

Polska biblioteket har även över 100 Polska ljudböcker för barn, både med funktionen “läs med” och “översätt till engelska”, så att barnen kan lyssna på böckerna både på Polska och engelska.

8-storybooks

Polska Böcker

Polska biblioteket har hundratals Polska böcker för barn, såsom världsberömda klassiker, noveller, sagor och enkla bilderböcker för både nybörjare och avancerade studenter av Polska.

4-flashcards

Polska Bildkort

Polska språkiga bildkort inkluderar djur, färger, siffror, fordon, natur, kläder och mycket mer.

Bli Medlem

Så här säger föräldrarna

testimonial2

Heidi B.

Lätt att lära sig Jag tycker att lektionerna från Dino Lingo är hjärtevärmande och engagerande. Mina barn älskade dinosaurierna och blev så stolta över orden de lärde sig. Animationerna var väldigt söta och allting var lätt att följa. testimonial1

Paula C.

Snabba resultat Jag förbluffades över hur snabbt mina barn (och jag själv för den delen) började lära sig ett nytt språk! De upprepade nya ord bara några sekunder efter att ha hört och sett dem på skärmen.

Polska För skolor och lärare

Polska för barn är ett fantastiskt verktyg för lärare att använda i klassrummen. Undervisningsplanen är lätt att följa och frågelekarna, arbetsbladen och de dagliga rapporterna passar perfekt för förskolan, lågstadiet och mellanstadiet.