fbpx

Portugees voor kinderen

Het beste Portugees leerprogramma voor kinderen. Portugees lessen, videos, liedjes, boeken en spelletjes voor kinderen. Het is heel makkelijk om te leren Portugees voor kinderen met DinoLingo.

dino-xxs img_dinos

Hoe te beginnen?

Bekijk een monster les dinolingo app phone

Leer Portugees wanneer en waar dan ook

Leer Portugees op je telefoon, tablet of smart TV.

Inschrijven

Portugees voor kinderen

DinoLingo is ´s werelds grootste taal leer programma voor kinderen. free-sample_video

Portugees Lessen

Kinderen beginnen met leren Portugees zodra ze onze lessen Portugees vol met tekenfilms, verassingen en herhalingen gaan bekijken. Leren Portugees voor kinderen is makkelijk met DinoLingo´s bekroonde Portugees lessen.

3-games.fw

Portugees Spelletjes

Portugees spelletjes voor kinderen bevat een verscheidenheid aan spellen zoals memory, klik en zeg, woordenwiel en quizzen. De spelletjes zijn strategisch geplaatst achter elke Portugees les om het leerproces Portugees van het kind te meten. Online Portugees spellen zijn vaak aanbevolen door experts wanneer ze een Portugees taal onderwijzen.

2-songs.fw

Portugees Kinderliedjes

Portugees taaltraining voor kinderen bevat tien populaire Portugees kinderliedjes van Portugees , en elk lied wordt gepresenteerd in een kleurrijke video.

culture-book

Portugees Verhalen

Portugees verhalen voor kinderen bevat fabeltjes, legendes, volksverhalen, klassieke en populaire verhalen van over de hele wereld.

vocab-book

Portugees Audioboeken

Portugees bibliotheekboek heeft over 100 Portugees audioboeken voor kinderen met beide “lees mee” en “vertaal naar Engels” eigenschappen, zodat kinderen naar deze boeken kunnen luisteren in zowel Portugees en Engels.

8-storybooks

Portugees Boeken

Portugees bibliotheekboek heeft hondereden Portugees boeken voor kinderen zoals wereldse klassiekers, korte verhalen, sprookjes en basis plaatjesboeken voor zowel de beginnende als de gevorderde Portugees taal cursisten.

4-flashcards

Portugees Flitskaarten

Portugees taal flitskaarten bevatten dieren, kleuren, nummers, voertuigen, natuur, kleding en meer.

Inschrijven

Wat ouders zeggen

testimonial2

Heidi B.

Makkelijk leren Ik vond de lessen van Dino Lingo hartverwarmend en boeiend. Mijn kinderen hielden van de dinosaurus en waren zo trots op de woorden die ze hadden geleerd. De animatie was heel schattig en alles was goed te volgen. testimonial1

Paula C.

Snelle resultaten Ik kon niet geloven hoe snel mijn kinderen en ikzelf overigens ook een nieuwe taal oppikten! Ze begonnen de nieuwe woorden seconden nadat ze ze op het scherm hadden gehoord en gezien te herhalen.

Portugees voor scholen en leraren

Portugees voor kinderen is een geweldige tool voor leraren om in hun klaslokalen te gebruiken. De makkelijk te volgen les plannen, quizzen, werkbladen en dagelijkse rapportages zijn ideaal voor peuterspeelzalen, basisscholen en middelbare scholen.