fbpx

Punjabi för barn

Det bästa Punjabi undervisningsprogrammet för barn. Punjabi lektioner, filmer, sånger, böcker och spel för barn. Det är mycket enkelt för barn Punjabi att lära sig med DinoLingo.

dino-xxs img_dinos

Hur kommer man igång?

Se en exempellektion dinolingo app phone

Lär dig Punjabi när som helst, var som helst

Lär dig Punjabi på telefonen, surfplattan eller smart-TV:n.

Bli Medlem

Punjabi för barn

DinoLingo är världens största språkundervisningsprogram för barn.

free-sample_video

Punjabi Lektioner

Våra Punjabi lektioner för det roligt för barn att lära sig Punjabi. Barnen kommer börja lära sig Punjabi så snart de börjar se Punjabi lektionerna.

3-games.fw

Punjabi Spel

Punjabi spel för barn inkluderar olika spel såsom komihågspel, klicka-och-berätta, snurrande hjul med glosor och frågesporter. Spelen är strategiskt utplacerade efter varje Punjabi lektion för att mäta barnets Punjabi inlärningsprocess. Onlinespel Punjabi rekommenderas ofta av experter vid Punjabi språkundervisning.

8-storybooks

Punjabi Böcker

Biblioteket med barnböcker på Punjabi är en fantastisk resurs för barn som lär sig eller övar det Punjabi språket. Från nybörjare till avancerade nivåer, tillgång till ett brett utbud av Punjabi barnböcker, såsom världskända klassiker, noveller, sagor och bilderböcker.

4-flashcards

Punjabi Bildkort

Skriv ut 150 Punjabi bildkort för barn i en PDF-fil. Från djur till färger, fordon och mycket mer. Du kan enkelt ladda ner och skriva ut Punjabi bildkort på papper, i brevformat eller A4. Det finns 10 bildkort per sida, totalt 15 blad. Spel med bildkort är perfekt för barn som studerar Punjabi.

Bli Medlem

Punjabi utbildningsfilmer för barn

Efter att ha sett Punjabi utbildningsfilmer flera gånger börjar de flesta barnen uttrycka Punjabi fraser som: Hej, hur mår du? Bra, vad är detta? Detta är, hej då, med mera, på det Punjabi språket.

Uppmärksamhet

Med hjälp av professionellt designade och formgivna gulliga dinosaurier, färggranna animationer och filmer som stimulerar barnets alla sinnen bibehålls barnets uppmärksamhet. Punjabi inlärningsverktyg och resurser presenteras på ett åldersanpassat och roligt vis under hela DinoLingos utbildningsprogram.

Upprepningar

Genom att skapa en rik och spännande undervisningsmiljö kommer barnen snabbt påbörja en organisk inlärningsprocess av det Punjabi språket. Med hjälp av upprepningstekniker kommer barnets självsäkerhet engagemang förstärkas vid varje Punjabi aktivitet. Strategiskt planerade, upprepade intervaller stimulerar barnets minnesutveckling som hjälper barnet prata Punjabi.

Resultat

Dino Lingo tillämpar metoden “djupdykning”, som låter barnet fullständigt omsluta sig själva i den Punjabi inlärningsprocessen på en gång. Genom att omedelbart fånga deras uppmärksamhet och använda tekniker med repetitioner och frågelekar uppmuntras och ivras barnet att prata Punjabi på en gång, vilket är perfekt för nybörjare.

responsive-devices-flat
Datorer, surfplattor, telefoner, smart-TV:s

Se när som helst, var som helst

Punjabi lektioner online, filmer, spel, sånger, sagor, böcker, utskrivningsbara arbetsblad, bildkort , med mera.

Bli Medlem call-to-action-egg
BLI BELÖNAD

Spelbaserad undervisning

Med belöningssystemet blir inlärningen av Punjabi ett roligt äventyr för barnen. Barnen kläcker dinosaurieägg och får överraskande belöningar genom att slutföra Punjabi lektioner, spel och frågelekar. Genom att stimulera barnets obegränsade fantasi underhåller Punjabi animerade filmer samtidigt som de undervisar. Barnen lär sig Punjabi medan de leker och lär sig när de pratar. Vår Punjabi läroplan innehåller grundläggande vokabulär inom följande kategorier; siffror, färger, mat, frukt och grönsaker, hushållsprodukter, kroppsdelar, familj, kläder, fordon, natur, djur, alfabetet och hälsningsfraser på Punjabi.

Så här säger föräldrarna

testimonial2

Heidi B.

Lätt att lära sig Jag tycker att lektionerna från Dino Lingo är hjärtevärmande och engagerande. Mina barn älskade dinosaurierna och blev så stolta över orden de lärde sig. Animationerna var väldigt söta och allting var lätt att följa. testimonial1

Paula C.

Snabba resultat Jag förbluffades över hur snabbt mina barn (och jag själv för den delen) började lära sig ett nytt språk! De upprepade nya ord bara några sekunder efter att ha hört och sett dem på skärmen.

Punjabi För skolor och lärare

DinoLingo Punjabi program används både i hemmet och skolan. Punjabi för barn är ett utmärkt verktyg för lärare att använda i klassrummen. Undervisningsplanen är lätt att följa och frågelekarna, arbetsbladen och de dagliga rapporterna passar perfekt för förskolan, lågstadiet och mellanstadiet.

Om Dino Lingo®

Dino Lingo är världens största språkutbildningsprogram för barn och erbjuder 52 språk. Utvecklat av Dino Lingo Inc, ett företag inom utbildning och teknologi baserat i Florida och New York. 2010-2019 alla rättigheter förbehållna.