fbpx

Rumänska för barn

Det bästa Rumänska undervisningsprogrammet för barn. Rumänska lektioner, filmer, sånger, böcker och spel för barn. Det är mycket enkelt för barn Rumänska att lära sig med DinoLingo.

dino-xxs img_dinos

Hur kommer man igång?

Se en exempellektion dinolingo app phone

Lär dig Rumänska när som helst, var som helst

Lär dig Rumänska på telefonen, surfplattan eller smart-TV:n.

Bli Medlem

Rumänska för barn

DinoLingo är världens största språkundervisningsprogram för barn. free-sample_video

Rumänska Lektioner

Barnen börjar lära sig Rumänska direkt när de ser våra Rumänska lektioner, som är fyllda med tecknade filmer, överraskningar och upprepningar. Det är lätt att lära sig Rumänska med DinoLingos prisbelönta Rumänska lektioner.

3-games.fw

Rumänska Spel

Rumänska spel för barn inkluderar olika spel såsom komihågspel, klicka-och-berätta, snurrande hjul med glosor och frågesporter. Spelen är strategiskt utplacerade efter varje Rumänska lektion för att mäta barnets Rumänska inlärningsprocess. Onlinespel Rumänska rekommenderas ofta av experter vid Rumänska språkundervisning.

culture-book

Rumänska Sagor

Rumänska sagor för barn, såsom fabler, sägner, folksägner, klassiska och populära sagor från världens alla hörn. Tryck bara på play-knappen och ta del av barnsagor på flytande Rumänska.

vocab-book

Rumänska Ljudböcker

Utöver det har vårt Rumänska bibliotek över 100 Rumänska ljudböcker för barn, både med funktionerna “läs med” och “översätt till engelska”, så att barnen kan lyssna på böckerna både på Rumänska och engelska.

8-storybooks

Rumänska Böcker

Våra barnböcker på Rumänska är en utmärkt resurs för barn som lär sig Rumänska. Vi har hundratals böcker på Rumänska, såsom världsberömda klassiker, noveller, sagor och enkla bilderböcker för både nybörjare och avancerade studenter av Rumänska.

4-flashcards

Rumänska Bildkort

Vår “pappers”-avdelning innehåller 18 Rumänska arbetsblad, med siffror, färger och mycket mer. Den innehåller även en utskrivningsbar ordbok med bilder på djur, målarbok, aktivitetsbok, utskrivningsbart framstegsschema med rapport, en flagga från Rumänska och många fler roliga aktiviteter för hela familjen.

Bli Medlem

Så här säger föräldrarna

testimonial2

Heidi B.

Lätt att lära sig Jag tycker att lektionerna från Dino Lingo är hjärtevärmande och engagerande. Mina barn älskade dinosaurierna och blev så stolta över orden de lärde sig. Animationerna var väldigt söta och allting var lätt att följa. testimonial1

Paula C.

Snabba resultat Jag förbluffades över hur snabbt mina barn (och jag själv för den delen) började lära sig ett nytt språk! De upprepade nya ord bara några sekunder efter att ha hört och sett dem på skärmen.

Rumänska För skolor och lärare

DinoLingo Rumänska program används både i hemmet och skolan. Rumänska för barn är ett utmärkt verktyg för lärare att använda i klassrummen. Undervisningsplanen är lätt att följa och frågelekarna, arbetsbladen och de dagliga rapporterna passar perfekt för förskolan, lågstadiet och mellanstadiet.