fbpx

Ryska för barn

Det bästa Ryska undervisningsprogrammet för barn. Ryska lektioner, filmer, sånger, böcker och spel för barn. Det är mycket enkelt för barn Ryska att lära sig med DinoLingo.

dino-xxs img_dinos

Hur kommer man igång?

Se en exempellektion dinolingo app phone

Lär dig Ryska när som helst, var som helst

Lär dig Ryska på telefonen, surfplattan eller smart-TV:n.

Bli Medlem

Ryska för barn

DinoLingo är världens största språkundervisningsprogram för barn. free-sample_video

Ryska Lektioner

Barnen börjar lära sig Ryska direkt när de ser våra Ryska lektioner, som är fyllda med tecknade filmer, överraskningar och upprepningar. Det är lätt att lära sig Ryska med DinoLingos prisbelönta Ryska lektioner.

3-games.fw

Ryska Spel

Ryska spel för barn inkluderar olika spel såsom komihågspel, klicka-och-berätta, snurrande hjul med glosor och frågesporter. Spelen är strategiskt utplacerade efter varje Ryska lektion för att mäta barnets Ryska inlärningsprocess. Onlinespel Ryska rekommenderas ofta av experter vid Ryska språkundervisning.

2-songs.fw

Ryska Barnsånger

Ryska språkkurser för barn inkluderar tio populära Ryska barnsånger från Ryska, och varje sång presenteras i en färggrann video.

culture-book

Ryska Sagor

Ryska sagor för barn, såsom fabler, sägner, folksägner, klassiska och populära sagor från världens alla hörn.

vocab-book

Ryska Ljudböcker

Ryska biblioteket har även över 100 Ryska ljudböcker för barn, både med funktionen “läs med” och “översätt till engelska”, så att barnen kan lyssna på böckerna både på Ryska och engelska.

8-storybooks

Ryska Böcker

Ryska biblioteket har hundratals Ryska böcker för barn, såsom världsberömda klassiker, noveller, sagor och enkla bilderböcker för både nybörjare och avancerade studenter av Ryska.

4-flashcards

Ryska Bildkort

Ryska språkiga bildkort inkluderar djur, färger, siffror, fordon, natur, kläder och mycket mer.

Bli Medlem

Så här säger föräldrarna

testimonial2

Heidi B.

Lätt att lära sig Jag tycker att lektionerna från Dino Lingo är hjärtevärmande och engagerande. Mina barn älskade dinosaurierna och blev så stolta över orden de lärde sig. Animationerna var väldigt söta och allting var lätt att följa. testimonial1

Paula C.

Snabba resultat Jag förbluffades över hur snabbt mina barn (och jag själv för den delen) började lära sig ett nytt språk! De upprepade nya ord bara några sekunder efter att ha hört och sett dem på skärmen.

Ryska För skolor och lärare

Ryska för barn är ett fantastiskt verktyg för lärare att använda i klassrummen. Undervisningsplanen är lätt att följa och frågelekarna, arbetsbladen och de dagliga rapporterna passar perfekt för förskolan, lågstadiet och mellanstadiet.