fbpx

Serbiska för barn

Det bästa Serbiska undervisningsprogrammet för barn. Serbiska lektioner, filmer, sånger, böcker och spel för barn. Det är mycket enkelt för barn Serbiska att lära sig med DinoLingo.

dino-xxs img_dinos

Hur kommer man igång?

Se en exempellektion dinolingo app phone

Lär dig Serbiska när som helst, var som helst

Lär dig Serbiska på telefonen, surfplattan eller smart-TV:n.

Bli Medlem

Serbiska för barn

DinoLingo är världens största språkundervisningsprogram för barn. free-sample_video

Serbiska Lektioner

Barnen börjar lära sig Serbiska direkt när de ser våra Serbiska lektioner, som är fyllda med tecknade filmer, överraskningar och upprepningar. Det är lätt att lära sig Serbiska med DinoLingos prisbelönta Serbiska lektioner.

3-games.fw

Serbiska Spel

Serbiska spel för barn inkluderar olika spel såsom komihågspel, klicka-och-berätta, snurrande hjul med glosor och frågesporter. Spelen är strategiskt utplacerade efter varje Serbiska lektion för att mäta barnets Serbiska inlärningsprocess. Onlinespel Serbiska rekommenderas ofta av experter vid Serbiska språkundervisning.

culture-book

Serbiska Sagor

Serbiska sagor för barn, såsom fabler, sägner, folksägner, klassiska och populära sagor från världens alla hörn. Tryck bara på play-knappen och ta del av barnsagor på flytande Serbiska.

vocab-book

Serbiska Ljudböcker

Utöver det har vårt Serbiska bibliotek över 100 Serbiska ljudböcker för barn, både med funktionerna “läs med” och “översätt till engelska”, så att barnen kan lyssna på böckerna både på Serbiska och engelska.

8-storybooks

Serbiska Böcker

Våra barnböcker på Serbiska är en utmärkt resurs för barn som lär sig Serbiska. Vi har hundratals böcker på Serbiska, såsom världsberömda klassiker, noveller, sagor och enkla bilderböcker för både nybörjare och avancerade studenter av Serbiska.

4-flashcards

Serbiska Bildkort

Vår “pappers”-avdelning innehåller 18 Serbiska arbetsblad, med siffror, färger och mycket mer. Den innehåller även en utskrivningsbar ordbok med bilder på djur, målarbok, aktivitetsbok, utskrivningsbart framstegsschema med rapport, en flagga från Serbiska och många fler roliga aktiviteter för hela familjen.

Bli Medlem

Så här säger föräldrarna

testimonial2

Heidi B.

Lätt att lära sig Jag tycker att lektionerna från Dino Lingo är hjärtevärmande och engagerande. Mina barn älskade dinosaurierna och blev så stolta över orden de lärde sig. Animationerna var väldigt söta och allting var lätt att följa. testimonial1

Paula C.

Snabba resultat Jag förbluffades över hur snabbt mina barn (och jag själv för den delen) började lära sig ett nytt språk! De upprepade nya ord bara några sekunder efter att ha hört och sett dem på skärmen.

Serbiska För skolor och lärare

DinoLingo Serbiska program används både i hemmet och skolan. Serbiska för barn är ett utmärkt verktyg för lärare att använda i klassrummen. Undervisningsplanen är lätt att följa och frågelekarna, arbetsbladen och de dagliga rapporterna passar perfekt för förskolan, lågstadiet och mellanstadiet.