fbpx

Spanska för barn

Det bästa Spanska undervisningsprogrammet för barn. Spanska lektioner, filmer, sånger, böcker och spel för barn. Det är mycket enkelt för barn Spanska att lära sig med DinoLingo.

dino-xxs img_dinos

Hur kommer man igång?

Se en exempellektion dinolingo app phone

Lär dig Spanska när som helst, var som helst

Lär dig Spanska på telefonen, surfplattan eller smart-TV:n.

Bli Medlem

Spanska för barn

DinoLingo är världens största språkundervisningsprogram för barn. free-sample_video

Spanska Lektioner

Barnen börjar lära sig Spanska direkt när de ser våra Spanska lektioner, som är fyllda med tecknade filmer, överraskningar och upprepningar. Det är lätt att lära sig Spanska med DinoLingos prisbelönta Spanska lektioner.

3-games.fw

Spanska Spel

Spanska spel för barn inkluderar olika spel såsom komihågspel, klicka-och-berätta, snurrande hjul med glosor och frågesporter. Spelen är strategiskt utplacerade efter varje Spanska lektion för att mäta barnets Spanska inlärningsprocess. Onlinespel Spanska rekommenderas ofta av experter vid Spanska språkundervisning.

2-songs.fw

Spanska Barnsånger

Spanska språkkurser för barn inkluderar tio populära Spanska barnsånger från Spanska, och varje sång presenteras i en färggrann video.

culture-book

Spanska Sagor

Spanska sagor för barn, såsom fabler, sägner, folksägner, klassiska och populära sagor från världens alla hörn.

vocab-book

Spanska Ljudböcker

Spanska biblioteket har även över 100 Spanska ljudböcker för barn, både med funktionen “läs med” och “översätt till engelska”, så att barnen kan lyssna på böckerna både på Spanska och engelska.

8-storybooks

Spanska Böcker

Spanska biblioteket har hundratals Spanska böcker för barn, såsom världsberömda klassiker, noveller, sagor och enkla bilderböcker för både nybörjare och avancerade studenter av Spanska.

4-flashcards

Spanska Bildkort

Spanska språkiga bildkort inkluderar djur, färger, siffror, fordon, natur, kläder och mycket mer.

Bli Medlem

Så här säger föräldrarna

testimonial2

Heidi B.

Lätt att lära sig Jag tycker att lektionerna från Dino Lingo är hjärtevärmande och engagerande. Mina barn älskade dinosaurierna och blev så stolta över orden de lärde sig. Animationerna var väldigt söta och allting var lätt att följa. testimonial1

Paula C.

Snabba resultat Jag förbluffades över hur snabbt mina barn (och jag själv för den delen) började lära sig ett nytt språk! De upprepade nya ord bara några sekunder efter att ha hört och sett dem på skärmen.

Spanska För skolor och lärare

Spanska för barn är ett fantastiskt verktyg för lärare att använda i klassrummen. Undervisningsplanen är lätt att följa och frågelekarna, arbetsbladen och de dagliga rapporterna passar perfekt för förskolan, lågstadiet och mellanstadiet.