fbpx

Swahili för barn

Det bästa Swahili undervisningsprogrammet för barn. Swahili lektioner, filmer, sånger, böcker och spel för barn. Det är mycket enkelt för barn Swahili att lära sig med DinoLingo.

dino-xxs img_dinos

Hur kommer man igång?

Se en exempellektion dinolingo app phone

Lär dig Swahili när som helst, var som helst

Lär dig Swahili på telefonen, surfplattan eller smart-TV:n.

Bli Medlem

Swahili för barn

DinoLingo är världens största språkundervisningsprogram för barn.

free-sample_video

Swahili Lektioner

Våra Swahili lektioner för det roligt för barn att lära sig Swahili. Barnen kommer börja lära sig Swahili så snart de börjar se Swahili lektionerna.

3-games.fw

Swahili Spel

Swahili spel för barn inkluderar olika spel såsom komihågspel, klicka-och-berätta, snurrande hjul med glosor och frågesporter. Spelen är strategiskt utplacerade efter varje Swahili lektion för att mäta barnets Swahili inlärningsprocess. Onlinespel Swahili rekommenderas ofta av experter vid Swahili språkundervisning.

8-storybooks

Swahili Böcker

Biblioteket med barnböcker på Swahili är en fantastisk resurs för barn som lär sig eller övar det Swahili språket. Från nybörjare till avancerade nivåer, tillgång till ett brett utbud av Swahili barnböcker, såsom världskända klassiker, noveller, sagor och bilderböcker.

4-flashcards

Swahili Bildkort

Skriv ut 150 Swahili bildkort för barn i en PDF-fil. Från djur till färger, fordon och mycket mer. Du kan enkelt ladda ner och skriva ut Swahili bildkort på papper, i brevformat eller A4. Det finns 10 bildkort per sida, totalt 15 blad. Spel med bildkort är perfekt för barn som studerar Swahili.

Bli Medlem

Swahili utbildningsfilmer för barn

Efter att ha sett Swahili utbildningsfilmer flera gånger börjar de flesta barnen uttrycka Swahili fraser som: Hej, hur mår du? Bra, vad är detta? Detta är, hej då, med mera, på det Swahili språket.

Uppmärksamhet

Med hjälp av professionellt designade och formgivna gulliga dinosaurier, färggranna animationer och filmer som stimulerar barnets alla sinnen bibehålls barnets uppmärksamhet. Swahili inlärningsverktyg och resurser presenteras på ett åldersanpassat och roligt vis under hela DinoLingos utbildningsprogram.

Upprepningar

Genom att skapa en rik och spännande undervisningsmiljö kommer barnen snabbt påbörja en organisk inlärningsprocess av det Swahili språket. Med hjälp av upprepningstekniker kommer barnets självsäkerhet engagemang förstärkas vid varje Swahili aktivitet. Strategiskt planerade, upprepade intervaller stimulerar barnets minnesutveckling som hjälper barnet prata Swahili.

Resultat

Dino Lingo tillämpar metoden “djupdykning”, som låter barnet fullständigt omsluta sig själva i den Swahili inlärningsprocessen på en gång. Genom att omedelbart fånga deras uppmärksamhet och använda tekniker med repetitioner och frågelekar uppmuntras och ivras barnet att prata Swahili på en gång, vilket är perfekt för nybörjare.

responsive-devices-flat
Datorer, surfplattor, telefoner, smart-TV:s

Se när som helst, var som helst

Swahili lektioner online, filmer, spel, sånger, sagor, böcker, utskrivningsbara arbetsblad, bildkort , med mera.

Bli Medlem call-to-action-egg
BLI BELÖNAD

Spelbaserad undervisning

Med belöningssystemet blir inlärningen av Swahili ett roligt äventyr för barnen. Barnen kläcker dinosaurieägg och får överraskande belöningar genom att slutföra Swahili lektioner, spel och frågelekar. Genom att stimulera barnets obegränsade fantasi underhåller Swahili animerade filmer samtidigt som de undervisar. Barnen lär sig Swahili medan de leker och lär sig när de pratar. Vår Swahili läroplan innehåller grundläggande vokabulär inom följande kategorier; siffror, färger, mat, frukt och grönsaker, hushållsprodukter, kroppsdelar, familj, kläder, fordon, natur, djur, alfabetet och hälsningsfraser på Swahili.

Så här säger föräldrarna

testimonial2

Heidi B.

Lätt att lära sig Jag tycker att lektionerna från Dino Lingo är hjärtevärmande och engagerande. Mina barn älskade dinosaurierna och blev så stolta över orden de lärde sig. Animationerna var väldigt söta och allting var lätt att följa. testimonial1

Paula C.

Snabba resultat Jag förbluffades över hur snabbt mina barn (och jag själv för den delen) började lära sig ett nytt språk! De upprepade nya ord bara några sekunder efter att ha hört och sett dem på skärmen.

Swahili För skolor och lärare

DinoLingo Swahili program används både i hemmet och skolan. Swahili för barn är ett utmärkt verktyg för lärare att använda i klassrummen. Undervisningsplanen är lätt att följa och frågelekarna, arbetsbladen och de dagliga rapporterna passar perfekt för förskolan, lågstadiet och mellanstadiet.

Om Dino Lingo®

Dino Lingo är världens största språkutbildningsprogram för barn och erbjuder 52 språk. Utvecklat av Dino Lingo Inc, ett företag inom utbildning och teknologi baserat i Florida och New York. 2010-2019 alla rättigheter förbehållna.