fbpx

Svenska för barn

Det bästa Svenska undervisningsprogrammet för barn. Svenska lektioner, filmer, sånger, böcker och spel för barn. Det är mycket enkelt för barn Svenska att lära sig med DinoLingo.

dino-xxs img_dinos

Hur kommer man igång?

Se en exempellektion dinolingo app phone

Lär dig Svenska när som helst, var som helst

Lär dig Svenska på telefonen, surfplattan eller smart-TV:n.

Bli Medlem

Svenska för barn

DinoLingo är världens största språkundervisningsprogram för barn.

free-sample_video

Svenska Lektioner

Våra Svenska lektioner för det roligt för barn att lära sig Svenska. Barnen kommer börja lära sig Svenska så snart de börjar se Svenska lektionerna.

3-games.fw

Svenska Spel

Svenska spel för barn inkluderar olika spel såsom komihågspel, klicka-och-berätta, snurrande hjul med glosor och frågesporter. Spelen är strategiskt utplacerade efter varje Svenska lektion för att mäta barnets Svenska inlärningsprocess. Onlinespel Svenska rekommenderas ofta av experter vid Svenska språkundervisning.

8-storybooks

Svenska Böcker

Biblioteket med barnböcker på Svenska är en fantastisk resurs för barn som lär sig eller övar det Svenska språket. Från nybörjare till avancerade nivåer, tillgång till ett brett utbud av Svenska barnböcker, såsom världskända klassiker, noveller, sagor och bilderböcker.

4-flashcards

Svenska Bildkort

Skriv ut 150 Svenska bildkort för barn i en PDF-fil. Från djur till färger, fordon och mycket mer. Du kan enkelt ladda ner och skriva ut Svenska bildkort på papper, i brevformat eller A4. Det finns 10 bildkort per sida, totalt 15 blad. Spel med bildkort är perfekt för barn som studerar Svenska.

Bli Medlem

Svenska utbildningsfilmer för barn

Efter att ha sett Svenska utbildningsfilmer flera gånger börjar de flesta barnen uttrycka Svenska fraser som: Hej, hur mår du? Bra, vad är detta? Detta är, hej då, med mera, på det Svenska språket.

Uppmärksamhet

Med hjälp av professionellt designade och formgivna gulliga dinosaurier, färggranna animationer och filmer som stimulerar barnets alla sinnen bibehålls barnets uppmärksamhet. Svenska inlärningsverktyg och resurser presenteras på ett åldersanpassat och roligt vis under hela DinoLingos utbildningsprogram.

Upprepningar

Genom att skapa en rik och spännande undervisningsmiljö kommer barnen snabbt påbörja en organisk inlärningsprocess av det Svenska språket. Med hjälp av upprepningstekniker kommer barnets självsäkerhet engagemang förstärkas vid varje Svenska aktivitet. Strategiskt planerade, upprepade intervaller stimulerar barnets minnesutveckling som hjälper barnet prata Svenska.

Resultat

Dino Lingo tillämpar metoden “djupdykning”, som låter barnet fullständigt omsluta sig själva i den Svenska inlärningsprocessen på en gång. Genom att omedelbart fånga deras uppmärksamhet och använda tekniker med repetitioner och frågelekar uppmuntras och ivras barnet att prata Svenska på en gång, vilket är perfekt för nybörjare.

responsive-devices-flat
Datorer, surfplattor, telefoner, smart-TV:s

Se när som helst, var som helst

Svenska lektioner online, filmer, spel, sånger, sagor, böcker, utskrivningsbara arbetsblad, bildkort , med mera.

Bli Medlem call-to-action-egg
BLI BELÖNAD

Spelbaserad undervisning

Med belöningssystemet blir inlärningen av Svenska ett roligt äventyr för barnen. Barnen kläcker dinosaurieägg och får överraskande belöningar genom att slutföra Svenska lektioner, spel och frågelekar. Genom att stimulera barnets obegränsade fantasi underhåller Svenska animerade filmer samtidigt som de undervisar. Barnen lär sig Svenska medan de leker och lär sig när de pratar. Vår Svenska läroplan innehåller grundläggande vokabulär inom följande kategorier; siffror, färger, mat, frukt och grönsaker, hushållsprodukter, kroppsdelar, familj, kläder, fordon, natur, djur, alfabetet och hälsningsfraser på Svenska.

Så här säger föräldrarna

testimonial2

Heidi B.

Lätt att lära sig Jag tycker att lektionerna från Dino Lingo är hjärtevärmande och engagerande. Mina barn älskade dinosaurierna och blev så stolta över orden de lärde sig. Animationerna var väldigt söta och allting var lätt att följa. testimonial1

Paula C.

Snabba resultat Jag förbluffades över hur snabbt mina barn (och jag själv för den delen) började lära sig ett nytt språk! De upprepade nya ord bara några sekunder efter att ha hört och sett dem på skärmen.

Svenska För skolor och lärare

DinoLingo Svenska program används både i hemmet och skolan. Svenska för barn är ett utmärkt verktyg för lärare att använda i klassrummen. Undervisningsplanen är lätt att följa och frågelekarna, arbetsbladen och de dagliga rapporterna passar perfekt för förskolan, lågstadiet och mellanstadiet.

Om Dino Lingo®

Dino Lingo är världens största språkutbildningsprogram för barn och erbjuder 52 språk. Utvecklat av Dino Lingo Inc, ett företag inom utbildning och teknologi baserat i Florida och New York. 2010-2019 alla rättigheter förbehållna.