fbpx

Tagalog för barn

Det bästa Tagalog undervisningsprogrammet för barn. Tagalog lektioner, filmer, sånger, böcker och spel för barn. Det är mycket enkelt för barn Tagalog att lära sig med DinoLingo.

dino-xxs img_dinos

Hur kommer man igång?

Se en exempellektion dinolingo app phone

Lär dig Tagalog när som helst, var som helst

Lär dig Tagalog på telefonen, surfplattan eller smart-TV:n.

Bli Medlem

Tagalog för barn

DinoLingo är världens största språkundervisningsprogram för barn. free-sample_video

Tagalog Lektioner

Barnen börjar lära sig Tagalog direkt när de ser våra Tagalog lektioner, som är fyllda med tecknade filmer, överraskningar och upprepningar. Det är lätt att lära sig Tagalog med DinoLingos prisbelönta Tagalog lektioner.

3-games.fw

Tagalog Spel

Tagalog spel för barn inkluderar olika spel såsom komihågspel, klicka-och-berätta, snurrande hjul med glosor och frågesporter. Spelen är strategiskt utplacerade efter varje Tagalog lektion för att mäta barnets Tagalog inlärningsprocess. Onlinespel Tagalog rekommenderas ofta av experter vid Tagalog språkundervisning.

2-songs.fw

Tagalog Barnsånger

Tagalog språkkurser för barn inkluderar tio populära Tagalog barnsånger från Tagalog, och varje sång presenteras i en färggrann video.

culture-book

Tagalog Sagor

Tagalog sagor för barn, såsom fabler, sägner, folksägner, klassiska och populära sagor från världens alla hörn.

vocab-book

Tagalog Ljudböcker

Tagalog biblioteket har även över 100 Tagalog ljudböcker för barn, både med funktionen “läs med” och “översätt till engelska”, så att barnen kan lyssna på böckerna både på Tagalog och engelska.

8-storybooks

Tagalog Böcker

Tagalog biblioteket har hundratals Tagalog böcker för barn, såsom världsberömda klassiker, noveller, sagor och enkla bilderböcker för både nybörjare och avancerade studenter av Tagalog.

4-flashcards

Tagalog Bildkort

Tagalog språkiga bildkort inkluderar djur, färger, siffror, fordon, natur, kläder och mycket mer.

Bli Medlem

Så här säger föräldrarna

testimonial2

Heidi B.

Lätt att lära sig Jag tycker att lektionerna från Dino Lingo är hjärtevärmande och engagerande. Mina barn älskade dinosaurierna och blev så stolta över orden de lärde sig. Animationerna var väldigt söta och allting var lätt att följa. testimonial1

Paula C.

Snabba resultat Jag förbluffades över hur snabbt mina barn (och jag själv för den delen) började lära sig ett nytt språk! De upprepade nya ord bara några sekunder efter att ha hört och sett dem på skärmen.

Tagalog För skolor och lärare

Tagalog för barn är ett fantastiskt verktyg för lärare att använda i klassrummen. Undervisningsplanen är lätt att följa och frågelekarna, arbetsbladen och de dagliga rapporterna passar perfekt för förskolan, lågstadiet och mellanstadiet.