fbpx

Thailändska för barn

Det bästa Thailändska undervisningsprogrammet för barn. Thailändska lektioner, filmer, sånger, böcker och spel för barn. Det är mycket enkelt för barn Thailändska att lära sig med DinoLingo.

dino-xxs img_dinos

Hur kommer man igång?

Se en exempellektion dinolingo app phone

Lär dig Thailändska när som helst, var som helst

Lär dig Thailändska på telefonen, surfplattan eller smart-TV:n.

Bli Medlem

Thailändska för barn

DinoLingo är världens största språkundervisningsprogram för barn. free-sample_video

Thailändska Lektioner

Barnen börjar lära sig Thailändska direkt när de ser våra Thailändska lektioner, som är fyllda med tecknade filmer, överraskningar och upprepningar. Det är lätt att lära sig Thailändska med DinoLingos prisbelönta Thailändska lektioner.

3-games.fw

Thailändska Spel

Thailändska spel för barn inkluderar olika spel såsom komihågspel, klicka-och-berätta, snurrande hjul med glosor och frågesporter. Spelen är strategiskt utplacerade efter varje Thailändska lektion för att mäta barnets Thailändska inlärningsprocess. Onlinespel Thailändska rekommenderas ofta av experter vid Thailändska språkundervisning.

culture-book

Thailändska Sagor

Thailändska sagor för barn, såsom fabler, sägner, folksägner, klassiska och populära sagor från världens alla hörn. Tryck bara på play-knappen och ta del av barnsagor på flytande Thailändska.

vocab-book

Thailändska Ljudböcker

Utöver det har vårt Thailändska bibliotek över 100 Thailändska ljudböcker för barn, både med funktionerna “läs med” och “översätt till engelska”, så att barnen kan lyssna på böckerna både på Thailändska och engelska.

8-storybooks

Thailändska Böcker

Våra barnböcker på Thailändska är en utmärkt resurs för barn som lär sig Thailändska. Vi har hundratals böcker på Thailändska, såsom världsberömda klassiker, noveller, sagor och enkla bilderböcker för både nybörjare och avancerade studenter av Thailändska.

4-flashcards

Thailändska Bildkort

Vår “pappers”-avdelning innehåller 18 Thailändska arbetsblad, med siffror, färger och mycket mer. Den innehåller även en utskrivningsbar ordbok med bilder på djur, målarbok, aktivitetsbok, utskrivningsbart framstegsschema med rapport, en flagga från Thailändska och många fler roliga aktiviteter för hela familjen.

Bli Medlem

Så här säger föräldrarna

testimonial2

Heidi B.

Lätt att lära sig Jag tycker att lektionerna från Dino Lingo är hjärtevärmande och engagerande. Mina barn älskade dinosaurierna och blev så stolta över orden de lärde sig. Animationerna var väldigt söta och allting var lätt att följa. testimonial1

Paula C.

Snabba resultat Jag förbluffades över hur snabbt mina barn (och jag själv för den delen) började lära sig ett nytt språk! De upprepade nya ord bara några sekunder efter att ha hört och sett dem på skärmen.

Thailändska För skolor och lärare

DinoLingo Thailändska program används både i hemmet och skolan. Thailändska för barn är ett utmärkt verktyg för lärare att använda i klassrummen. Undervisningsplanen är lätt att följa och frågelekarna, arbetsbladen och de dagliga rapporterna passar perfekt för förskolan, lågstadiet och mellanstadiet.