fbpx

Turkiska för barn

Det bästa Turkiska undervisningsprogrammet för barn. Turkiska lektioner, filmer, sånger, böcker och spel för barn. Det är mycket enkelt för barn Turkiska att lära sig med DinoLingo.

dino-xxs img_dinos

Hur kommer man igång?

Se en exempellektion dinolingo app phone

Lär dig Turkiska när som helst, var som helst

Lär dig Turkiska på telefonen, surfplattan eller smart-TV:n.

Bli Medlem

Turkiska för barn

DinoLingo är världens största språkundervisningsprogram för barn. free-sample_video

Turkiska Lektioner

Barnen börjar lära sig Turkiska direkt när de ser våra Turkiska lektioner, som är fyllda med tecknade filmer, överraskningar och upprepningar. Det är lätt att lära sig Turkiska med DinoLingos prisbelönta Turkiska lektioner.

3-games.fw

Turkiska Spel

Turkiska spel för barn inkluderar olika spel såsom komihågspel, klicka-och-berätta, snurrande hjul med glosor och frågesporter. Spelen är strategiskt utplacerade efter varje Turkiska lektion för att mäta barnets Turkiska inlärningsprocess. Onlinespel Turkiska rekommenderas ofta av experter vid Turkiska språkundervisning.

2-songs.fw

Turkiska Barnsånger

Turkiska språkkurser för barn inkluderar tio populära Turkiska barnsånger från Turkiska, och varje sång presenteras i en färggrann video.

culture-book

Turkiska Sagor

Turkiska sagor för barn, såsom fabler, sägner, folksägner, klassiska och populära sagor från världens alla hörn.

vocab-book

Turkiska Ljudböcker

Turkiska biblioteket har även över 100 Turkiska ljudböcker för barn, både med funktionen “läs med” och “översätt till engelska”, så att barnen kan lyssna på böckerna både på Turkiska och engelska.

8-storybooks

Turkiska Böcker

Turkiska biblioteket har hundratals Turkiska böcker för barn, såsom världsberömda klassiker, noveller, sagor och enkla bilderböcker för både nybörjare och avancerade studenter av Turkiska.

4-flashcards

Turkiska Bildkort

Turkiska språkiga bildkort inkluderar djur, färger, siffror, fordon, natur, kläder och mycket mer.

Bli Medlem

Så här säger föräldrarna

testimonial2

Heidi B.

Lätt att lära sig Jag tycker att lektionerna från Dino Lingo är hjärtevärmande och engagerande. Mina barn älskade dinosaurierna och blev så stolta över orden de lärde sig. Animationerna var väldigt söta och allting var lätt att följa. testimonial1

Paula C.

Snabba resultat Jag förbluffades över hur snabbt mina barn (och jag själv för den delen) började lära sig ett nytt språk! De upprepade nya ord bara några sekunder efter att ha hört och sett dem på skärmen.

Turkiska För skolor och lärare

Turkiska för barn är ett fantastiskt verktyg för lärare att använda i klassrummen. Undervisningsplanen är lätt att följa och frågelekarna, arbetsbladen och de dagliga rapporterna passar perfekt för förskolan, lågstadiet och mellanstadiet.