fbpx

Ukrainska för barn

Det bästa Ukrainska undervisningsprogrammet för barn. Ukrainska lektioner, filmer, sånger, böcker och spel för barn. Det är mycket enkelt för barn Ukrainska att lära sig med DinoLingo.

dino-xxs img_dinos

Hur kommer man igång?

Se en exempellektion dinolingo app phone

Lär dig Ukrainska när som helst, var som helst

Lär dig Ukrainska på telefonen, surfplattan eller smart-TV:n.

Bli Medlem

Ukrainska för barn

DinoLingo är världens största språkundervisningsprogram för barn.

free-sample_video

Ukrainska Lektioner

Våra Ukrainska lektioner för det roligt för barn att lära sig Ukrainska. Barnen kommer börja lära sig Ukrainska så snart de börjar se Ukrainska lektionerna.

3-games.fw

Ukrainska Spel

Ukrainska spel för barn inkluderar olika spel såsom komihågspel, klicka-och-berätta, snurrande hjul med glosor och frågesporter. Spelen är strategiskt utplacerade efter varje Ukrainska lektion för att mäta barnets Ukrainska inlärningsprocess. Onlinespel Ukrainska rekommenderas ofta av experter vid Ukrainska språkundervisning.

8-storybooks

Ukrainska Böcker

Biblioteket med barnböcker på Ukrainska är en fantastisk resurs för barn som lär sig eller övar det Ukrainska språket. Från nybörjare till avancerade nivåer, tillgång till ett brett utbud av Ukrainska barnböcker, såsom världskända klassiker, noveller, sagor och bilderböcker.

4-flashcards

Ukrainska Bildkort

Skriv ut 150 Ukrainska bildkort för barn i en PDF-fil. Från djur till färger, fordon och mycket mer. Du kan enkelt ladda ner och skriva ut Ukrainska bildkort på papper, i brevformat eller A4. Det finns 10 bildkort per sida, totalt 15 blad. Spel med bildkort är perfekt för barn som studerar Ukrainska.

Bli Medlem

Ukrainska utbildningsfilmer för barn

Efter att ha sett Ukrainska utbildningsfilmer flera gånger börjar de flesta barnen uttrycka Ukrainska fraser som: Hej, hur mår du? Bra, vad är detta? Detta är, hej då, med mera, på det Ukrainska språket.

Uppmärksamhet

Med hjälp av professionellt designade och formgivna gulliga dinosaurier, färggranna animationer och filmer som stimulerar barnets alla sinnen bibehålls barnets uppmärksamhet. Ukrainska inlärningsverktyg och resurser presenteras på ett åldersanpassat och roligt vis under hela DinoLingos utbildningsprogram.

Upprepningar

Genom att skapa en rik och spännande undervisningsmiljö kommer barnen snabbt påbörja en organisk inlärningsprocess av det Ukrainska språket. Med hjälp av upprepningstekniker kommer barnets självsäkerhet engagemang förstärkas vid varje Ukrainska aktivitet. Strategiskt planerade, upprepade intervaller stimulerar barnets minnesutveckling som hjälper barnet prata Ukrainska.

Resultat

Dino Lingo tillämpar metoden “djupdykning”, som låter barnet fullständigt omsluta sig själva i den Ukrainska inlärningsprocessen på en gång. Genom att omedelbart fånga deras uppmärksamhet och använda tekniker med repetitioner och frågelekar uppmuntras och ivras barnet att prata Ukrainska på en gång, vilket är perfekt för nybörjare.

responsive-devices-flat
Datorer, surfplattor, telefoner, smart-TV:s

Se när som helst, var som helst

Ukrainska lektioner online, filmer, spel, sånger, sagor, böcker, utskrivningsbara arbetsblad, bildkort , med mera.

Bli Medlem call-to-action-egg
BLI BELÖNAD

Spelbaserad undervisning

Med belöningssystemet blir inlärningen av Ukrainska ett roligt äventyr för barnen. Barnen kläcker dinosaurieägg och får överraskande belöningar genom att slutföra Ukrainska lektioner, spel och frågelekar. Genom att stimulera barnets obegränsade fantasi underhåller Ukrainska animerade filmer samtidigt som de undervisar. Barnen lär sig Ukrainska medan de leker och lär sig när de pratar. Vår Ukrainska läroplan innehåller grundläggande vokabulär inom följande kategorier; siffror, färger, mat, frukt och grönsaker, hushållsprodukter, kroppsdelar, familj, kläder, fordon, natur, djur, alfabetet och hälsningsfraser på Ukrainska.

Så här säger föräldrarna

testimonial2

Heidi B.

Lätt att lära sig Jag tycker att lektionerna från Dino Lingo är hjärtevärmande och engagerande. Mina barn älskade dinosaurierna och blev så stolta över orden de lärde sig. Animationerna var väldigt söta och allting var lätt att följa. testimonial1

Paula C.

Snabba resultat Jag förbluffades över hur snabbt mina barn (och jag själv för den delen) började lära sig ett nytt språk! De upprepade nya ord bara några sekunder efter att ha hört och sett dem på skärmen.

Ukrainska För skolor och lärare

DinoLingo Ukrainska program används både i hemmet och skolan. Ukrainska för barn är ett utmärkt verktyg för lärare att använda i klassrummen. Undervisningsplanen är lätt att följa och frågelekarna, arbetsbladen och de dagliga rapporterna passar perfekt för förskolan, lågstadiet och mellanstadiet.

Om Dino Lingo®

Dino Lingo är världens största språkutbildningsprogram för barn och erbjuder 52 språk. Utvecklat av Dino Lingo Inc, ett företag inom utbildning och teknologi baserat i Florida och New York. 2010-2019 alla rättigheter förbehållna.