fbpx

Urdu för barn

Det bästa Urdu undervisningsprogrammet för barn. Urdu lektioner, filmer, sånger, böcker och spel för barn. Det är mycket enkelt för barn Urdu att lära sig med DinoLingo.

dino-xxs img_dinos

Hur kommer man igång?

Se en exempellektion dinolingo app phone

Lär dig Urdu när som helst, var som helst

Lär dig Urdu på telefonen, surfplattan eller smart-TV:n.

Bli Medlem

Urdu för barn

DinoLingo är världens största språkundervisningsprogram för barn. free-sample_video

Urdu Lektioner

Barnen börjar lära sig Urdu direkt när de ser våra Urdu lektioner, som är fyllda med tecknade filmer, överraskningar och upprepningar. Det är lätt att lära sig Urdu med DinoLingos prisbelönta Urdu lektioner.

3-games.fw

Urdu Spel

Urdu spel för barn inkluderar olika spel såsom komihågspel, klicka-och-berätta, snurrande hjul med glosor och frågesporter. Spelen är strategiskt utplacerade efter varje Urdu lektion för att mäta barnets Urdu inlärningsprocess. Onlinespel Urdu rekommenderas ofta av experter vid Urdu språkundervisning.

culture-book

Urdu Sagor

Urdu sagor för barn, såsom fabler, sägner, folksägner, klassiska och populära sagor från världens alla hörn. Tryck bara på play-knappen och ta del av barnsagor på flytande Urdu.

vocab-book

Urdu Ljudböcker

Utöver det har vårt Urdu bibliotek över 100 Urdu ljudböcker för barn, både med funktionerna “läs med” och “översätt till engelska”, så att barnen kan lyssna på böckerna både på Urdu och engelska.

8-storybooks

Urdu Böcker

Våra barnböcker på Urdu är en utmärkt resurs för barn som lär sig Urdu. Vi har hundratals böcker på Urdu, såsom världsberömda klassiker, noveller, sagor och enkla bilderböcker för både nybörjare och avancerade studenter av Urdu.

4-flashcards

Urdu Bildkort

Vår “pappers”-avdelning innehåller 18 Urdu arbetsblad, med siffror, färger och mycket mer. Den innehåller även en utskrivningsbar ordbok med bilder på djur, målarbok, aktivitetsbok, utskrivningsbart framstegsschema med rapport, en flagga från Urdu och många fler roliga aktiviteter för hela familjen.

Bli Medlem

Så här säger föräldrarna

testimonial2

Heidi B.

Lätt att lära sig Jag tycker att lektionerna från Dino Lingo är hjärtevärmande och engagerande. Mina barn älskade dinosaurierna och blev så stolta över orden de lärde sig. Animationerna var väldigt söta och allting var lätt att följa. testimonial1

Paula C.

Snabba resultat Jag förbluffades över hur snabbt mina barn (och jag själv för den delen) började lära sig ett nytt språk! De upprepade nya ord bara några sekunder efter att ha hört och sett dem på skärmen.

Urdu För skolor och lärare

DinoLingo Urdu program används både i hemmet och skolan. Urdu för barn är ett utmärkt verktyg för lärare att använda i klassrummen. Undervisningsplanen är lätt att följa och frågelekarna, arbetsbladen och de dagliga rapporterna passar perfekt för förskolan, lågstadiet och mellanstadiet.