fbpx

Vietnamesiska för barn

Det bästa Vietnamesiska undervisningsprogrammet för barn. Vietnamesiska lektioner, filmer, sånger, böcker och spel för barn. Det är mycket enkelt för barn Vietnamesiska att lära sig med DinoLingo.

dino-xxs img_dinos

Hur kommer man igång?

Se en exempellektion dinolingo app phone

Lär dig Vietnamesiska när som helst, var som helst

Lär dig Vietnamesiska på telefonen, surfplattan eller smart-TV:n.

Bli Medlem

Vietnamesiska för barn

DinoLingo är världens största språkundervisningsprogram för barn. free-sample_video

Vietnamesiska Lektioner

Barnen börjar lära sig Vietnamesiska direkt när de ser våra Vietnamesiska lektioner, som är fyllda med tecknade filmer, överraskningar och upprepningar. Det är lätt att lära sig Vietnamesiska med DinoLingos prisbelönta Vietnamesiska lektioner.

3-games.fw

Vietnamesiska Spel

Vietnamesiska spel för barn inkluderar olika spel såsom komihågspel, klicka-och-berätta, snurrande hjul med glosor och frågesporter. Spelen är strategiskt utplacerade efter varje Vietnamesiska lektion för att mäta barnets Vietnamesiska inlärningsprocess. Onlinespel Vietnamesiska rekommenderas ofta av experter vid Vietnamesiska språkundervisning.

2-songs.fw

Vietnamesiska Barnsånger

Vietnamesiska språkkurser för barn inkluderar tio populära Vietnamesiska barnsånger från Vietnamesiska, och varje sång presenteras i en färggrann video.

culture-book

Vietnamesiska Sagor

Vietnamesiska sagor för barn, såsom fabler, sägner, folksägner, klassiska och populära sagor från världens alla hörn.

vocab-book

Vietnamesiska Ljudböcker

Vietnamesiska biblioteket har även över 100 Vietnamesiska ljudböcker för barn, både med funktionen “läs med” och “översätt till engelska”, så att barnen kan lyssna på böckerna både på Vietnamesiska och engelska.

8-storybooks

Vietnamesiska Böcker

Vietnamesiska biblioteket har hundratals Vietnamesiska böcker för barn, såsom världsberömda klassiker, noveller, sagor och enkla bilderböcker för både nybörjare och avancerade studenter av Vietnamesiska.

4-flashcards

Vietnamesiska Bildkort

Vietnamesiska språkiga bildkort inkluderar djur, färger, siffror, fordon, natur, kläder och mycket mer.

Bli Medlem

Så här säger föräldrarna

testimonial2

Heidi B.

Lätt att lära sig Jag tycker att lektionerna från Dino Lingo är hjärtevärmande och engagerande. Mina barn älskade dinosaurierna och blev så stolta över orden de lärde sig. Animationerna var väldigt söta och allting var lätt att följa. testimonial1

Paula C.

Snabba resultat Jag förbluffades över hur snabbt mina barn (och jag själv för den delen) började lära sig ett nytt språk! De upprepade nya ord bara några sekunder efter att ha hört och sett dem på skärmen.

Vietnamesiska För skolor och lärare

Vietnamesiska för barn är ett fantastiskt verktyg för lärare att använda i klassrummen. Undervisningsplanen är lätt att följa och frågelekarna, arbetsbladen och de dagliga rapporterna passar perfekt för förskolan, lågstadiet och mellanstadiet.